acemı anne(yardım beklıyor) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
zef
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 11 Şub 2010 Konum: balım eylül Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
Konu: acemı anne(yardım beklıyor) Gönderim Zamanı: 04 Eki 2010 Saat 16:29 |
merba benım kızım 25aylık cıse basladık 20 gunu gectı cok guzel tuvaletı gelınce soyleyıp yapıodu gecekı bezı kuru kalkıyordu son dort bes gundur tvlte oturmuyo cıs varmı dıye sordugumda yok dıyo bıkac dk sonra altına yapıyor kızmıyorum yanlıslık olmus dıyoz sarılıp ozurdılıyor ama sonra gene yapıyor benım ne yapmam lazım kızsam korkar bıdaha altına yapmaz dıye dusunuyorum bana yardımcı olun lutfen ılk bebek acemıyım yardımınızı beklıyorum
|
|
canımın canı herseyim benim
|
|
zef
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 11 Şub 2010 Konum: balım eylül Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 19:32 |
afedersınız bana cvp verebılecek kımse yokmu
|
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 19:36 |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25771&PN=1&title=psikiyatri-uzmani-dr-ozlem-mestcioglu-hakkinda
sen burayi görmedin canim herhalde. |
|
|
|
zef
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2010 Saat 23:44 |
yok canım gormemıstım saol gelmesını sabırsızlıkla bende beklıyorum
|
|
|
|
özlemmestçioğlu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1320 |
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2010 Saat 16:45 |
tuvalet eğitimini erken yaşta vermişsiniz, bazen bu tarz geri dönüşler olabiliyor, tuvalete yapmama konusunda direniyorsahem lazımlığı hem küçülten aparatı denediğiniz halde çok tepkili ise bu işi şimdilik ertleyein. bu konudaki ısrarcılık ileriki yaşamda inatlaşmalara neden olabiliyor
|
|
özlem
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|