Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - acaba destekleyip oturtsammı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuacaba destekleyip oturtsammı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 00:00
aynen dediğin gibi yapıyorum kucağımda daha sık oturtuyorum..kafay tam dik tutmasına 22.5 derece kaldıLOL

fakat kanepede 45 derecelik açı ile oturutyorumLOLtabiki elimde gönye ile gezmiyorum
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 00:05
Orjinalini yazan: Dr. Kadir Tuğcu Dr. Kadir Tuğcu Yazdı:

Çocuklar doğdukları andan itibaren oturtulabilir. ve bastırtılabilir. Eski insanların, "geğrek" batması dedikleri hadise esasında "Raşitizm" dir. D vit eksikliğinde olur.Dvit veriyorsanız korkmayın.
Kadir Bey hiç bir sakınca görmüyor Smile 
Belki bununla ilgili, gözümüzü çok korkuttukları için, anneler olarak, sanırım bizde bu konuda biraz çekingen davranıyoruz Ermm

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 00:11
ilal az kaldı bacım 1 ay daha bekle ben 10 gündür falan bindiriyorum benim 3 ü de hızlı çıktı (ya da ben pek rahat olduğumdandır) yaa sürekli yatmak çok sıkıcıdır otursun accık uşaklar bişiycik olmaz korkutmayın birbirinizi.. nesibe Dora 1 yaşınadki yeğenime yetişti, birkaç ay sonra Berra'ya yetişeceğine inanıyom onda o azim var adam 7/24 emiyo nolcak
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 11:20

Bizim ki de emiyor 7/24 valla. Hele atesi var biraz hasta, hic ciksin istemiyor agzindan... Ayrica sütte iciyor, meyve mamasi da yiyorCry

Agzindan cikmamis hali bu ay basi kontrolu 300 gr di Cry Bakalim 15 gun sonraki kontrolde ne cikacak...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2009 Saat 11:42
nesibem takma yaaa... napalım o çıtır oğlan olucak. ya sana diyorum da insan üzülüyo kilo almayınca benim toraman bile bu ay sadece 200 gr almış. gerçi iyi oldu bu hızla yaşında 20 kilo olurdu ama ben bile üzüldüm ilk başta kilo almamış diye. sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş. her çocuk bir olmuyor işte..
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2009 Saat 12:50
Formunu koruyor benim oglum di mi GonulLOL Niye uzuluyorum ki..

Yazik kiz kuzuma hasta zaten, aldigi gramlari da eritti bu gripCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 456
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.