|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- KKK asisi yapilan cocuklarda; Kizamikcik, GORULMEZ!!! 2- Kizamikcik oldugunda; kulak arkalarindaki sert kemik dokusu ustunde; nohut buyuklugunde (iki tarafli) Lenf bezleri ele gelir. Siz; Saglik Bakanliginda, bu islerden anlayan kimselerin calistigini mi saniyorsunuz??? |
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11aylık oğlum hocam ası olmadı. Bir kulağının arkasında hissettim ama diğerinde elime gelmedi. Eger kızamıkcıksa neler yapmalıyım yada yapmamlıyım ne kadar surer
|
|
![]() |
|
Gasbsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şimdi iki kulağının arkasında da hissettim.
1)Krem, şurup vb gerekir mi? Dr deloday sürüp verdi verelim mi? 2)Kaç gün sürer 3)banyo yaptırayım mı? 4)bulaşıcılıgı nezaman son bulur? 5)Dr gittiğimizde menenjit aşısı yapalım dedi 11 aylık oğlum sizce yaptıralım mı? Size cok cok cok tesekkurler iyiki varsınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir ilaci yoktur, kendiliginden gecer. Gerisini OKUYUN... Biktim artik!! Hep ayni sualler soruluyor!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|