Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - A F T
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumA F T

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Konu: A F T
    Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 10:53
hocam merhabalar...oğlumun ağzında yaklaşık bir haftadır aft var.ki ben de aynı sorunla sık sık karşılaştığım için,aft olduğundan eminim.tam da alt dudağının iç kısmında.sabah kahvaltıyı reddedince doktora götürdüm,(öncesinde dut şurubu uyguladım ama çok acıttı diyerek bir daha sürdürmedi)doktor ANTEPSİN adında bir şurup yazdı.anladığım kadarı ile ülser ilacı:(eczacı da yazan dr un adını görünce hafif dalga geçercesine ağız yarasına yazdı değil mi...o bunu hep yapıyor dediConfusedhocam kullanmalı mıyım.gerçekten faydalı mı?yavruma her yazılan ilacı verip,denek gibi kullanmak istemiyorum.teşekkürler gerçekten.iyi ki sizi tanıyorum.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120426
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 11:55
Eczacı gülmekte çok haklı.. "Kenacort-Orobase" pomat bir mercimek kadar o aftın üzerine koyun, bir seferde geçer.
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 12:03
Hocam, aft cok sık tekrarliyor benim agzimda... Oyle agzimi acamadigim gunleri bilirim, yemek yiyemedigim... 2 hafta surer neredeyse... Bazen bir degil birden cok cikiyor. Yine cikmis, acitiyor. Ayni kremi kullanabilir miyim?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120426
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2009 Saat 12:27
Sizde kullanbilirsiniz Böyle tekrarlayanlarda ayrıca, "Flagyl"  tablet,3x1 .....5 gün kullanın..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.