|
9 yaş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Saat 29 Dakika önce Saat 18:22 |
Hocam merhabalar, 9 yaşında kızım var, 128 cm 29 kg, uyumlu ve akıllı bi çocuk. Son zamanlarda adeta sinir krizleri yaşıyor, aşağı yukarı her gün oluyor, olmadık bı sebep için ağlamaya başlıyor, içimde garip bir şeyler oluyo engel olamıyorum bı şeyleri kirasim geliyo diyo, kardeşine tahammül edemiyo (normalde kardeşiyle çok güzel oyun oynar iyi anlaşır) ama bu sinir anında kardeşine tahammülü yok. Yani çok rahat çözüm bulabileceği, ustesinden gelebileceği bı mevzuda yapmiyo ve ağlamaya basliyo, mesela geçen tuvalette ishal olmuş kendini iyi temizleyememis elindeki oeceteyi de yere düşürmüş ağlamaya başladı beni çağırdı, peceteyi çok rahat alabileceği için yardım etmedim ağlamaya başladı ben geri adım atmayinca da büyüdü aglmaasi. Bunun gibi kendi başına yapabileceği şeylerde yaoamayio agliyo.kendini çaresiz hissettiği için ağladığını söyledi. (Yani bebekliginden beri ona hep sorimluluk verdik kendi işlerini hep kendisi yaptı)Sonra sakinlesip konuştuğumuz zaman parmağını emmeye basliyo ve bebek taklidi yapiyo. Bir de, son zamanlarda ödevlerini geciktirmeye başlayıp çok geç uyuyunca, müdahale etmek zorunda hissettim, çok hadi dedim ben hadi dedikçe daha da geciktirdi ve en sonunda böyle tepkiler vermeye başladı. Yani normalde sorumluluğunu bilir, ödevini vaktinde yapar, arkadaşlarıyla kardeşiyle aile fertleriyle öğretmeniyle vs gayet iyidir, benimle de babasıyla da iletişimi iyidir bebekliginden beri, ama niye biyle davranmaya başladı çok kafama takmaya başladım. Ne önerirsiniz hocam?
Düzenleyen maydanoz - 21 Saat 23 Dakika önce Saat 18:28 |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani aklıma nedense ergenlik geldi, ergenlege mi giriyo acaba da duygu durumu böyle degisiyo diye düşündüm. Çok dalgın bı de bu aralar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Psikologa danisin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de asıl meseleyi unutmuşum, yine son 2-3 haftadır olan bişey. Konuşurken birden heceleri tekrarlamaya basliyo, tirrrr gibi sesler cikariyo r sesini vurgulayarak, neden böyle yaptığını sorduğumda dilinin altında baloncuk gibi bişey olduğunu hava girdiğini bundan rahatsız olduğunu soyluyo, okulda da yapiyo musun arkadaşların fark etti mi dedim, okulda kendimi tutuyorum dedi. Kurstaki ogretmeninin konusmasindan rahatsız oluyomus ondan bana da geçti dedi, bunu da daha bugün söyledi.ogretmenin nasıl konuştuğunu sordum tarif edemedi ( ben herhangi bi değişiklik fark etmedim öğretmenin konuşmasında ama).
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119280 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Psikologa danisin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|