|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2015 Saat 17:40 |
Hocam merhaba sizi ilgiyle takip ediyorum şimdiden teşekkür ederim üye olamıyorum site sürekli hata veriyor arkadaşımın niki ile sorumu yazıyorum
Hocam oğlum 9 aylık boyu : 71 cm kilosu : 9650 anne sütü ve ek gıda alıyor Yaklaşık 4 hafta önce bir hafta girip oldu siizn dediklerini yaptım geçmişti bir hafta sonra tekrar grip oldu iki hafta ateşi sürekli çıktı hiç düşmedi geçen hafta acile gittik ateşi 39 oldu parol ve kalm. Antibiyotik verdiler tabi ben antibiyotiği kullanmadım ateş düşürücü verdim oğlumun ateşi hiç düşmedi polikinliğe gittim doktor kulağında akma var dedi anbiyotik vermen gerekiyor dedi bende kullanmak istemiyorum dedi çok tehlikeli işitme kaybı olur dedi 3 hafta boyunca kullanmayan ben --eşimin aileside baskı yaptı sen çocuğu iyice kötü yapacaksın bzim çocuklar antibiyorik ile büyüdü bişiy olmaz dedi –kullanmak zorunda kaldım 7 gün kullandım ateş düşürücüyüde ateşi çıkınca 5saatte bir verdim kulağı hemen aktı antibiyoriği verince..bu arada üst dişlerin 4ü birden geliyor hocam ..kontrole gideceğim vakit tekrar ateşlendi doktor tahlil yapt idrar tahlili ve kan tahlili..idrarı temiz çıktı kanında da kansızlık var dedi geno ferro kullan bir ay dedi..eğer ateşi devam ederse ikinci kez antibiytik kullanmalısın dedi..çok şükür iki gündür ateşi yok verdiği anbiyoriğide kullanmadım soğuk soğuk terliyor sürekli durumu iyi gibi ..
Hocam bundan sonraki evrede ateşi çıkarsa antibiyotiği kullanmalı mıyım? Kansızlık için verdiğini kullanmalı mıyım.. Dişinin aynı anda dördü birden çıkması normal mi ? 6 aydan beri 350 gr almış ve boyuda 2cm uzamış kilo almamış ne yapmalı normal mi ? Burnu sürekli tıklaı serum sprey kullanıyorum açılmıyor sizin takip eden bu nikli arkadaşım illadin damlat dedi 3 gün sabah akşam 2 damla dedi bu konuda ne yapmalıyım? Ek gıda konusunda önce anne sütü verip sonra ek gıda veriyorum bazen 4 saat ara geçebiliyor bişiy vermiyorum kilo alamamsı bundan olabilir mi nasıl bir yol izlemeliyim anne sütünü aralarda mı öğün olarak mı vermeliyim ? İnşallah cevaplarsınız çok teşekkür ederim …
|
|
![]() |
|
esya ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 1cm boy, 850gram; agirlik fazlasi var!! Daha ne olsun!!
2- Bu doktor ya; son dereced CAHIL, yada anasinin gozu bir sahtekar... Kan sayimindaki; referans araliklari; ERISKINLERE AITTIR... Maalesef, son 10 yildan beri bu sahtekarlik (veya cahillik) cocuk doktorlari arasinda cok yayginlasti..9 ayliga gore degerlendirildiginde; HGB: 10.5-13.0g/dl araligindadir, yani ANEMI YOKTUR... WBC: 6.0-17.0 araligindadir, Antibiyotige de gerek yoktur.. cocugunuz; Virutik bir hastalik geciriyor. Sakin hic bir ilac veya antibiyotigi kullanmayin... Her firsatta, once "Anne sutunu' arkasindan ek gidalari verin... Iliadin'i gerek oldugunda kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim..eski maillerinizi okumaya çalışıyorum benim düşündüren şey antibiyotiği verince neden kulağı aktı ve çocuk rahatladı o zaman illadin mi kullanmalıydım..illadinin reçetesinde 2 yaş altında kullanmayınız yazıyor eşim spreyni almış ne kadar kullanmalıyım..dişiyle ilgili sorum vardı rica etsem onuda cevaplar mısınız? keşke sizin kopyanız olsada Türkiyenin her yerinde bulunsa..
iyi ki varsınız hocamm |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belliki eski yazilari okumamissiniz ve ben cevap yazdikca, hep eskiden de sorulmus, sualleri soruyorsunuz. Once biraz okuyun, ne nedir onu biraz anlayin, ondan sonra soracaklariniz kalirsa onlari sorun.
|
|
![]() |
|
:( tamam hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu arada; SAKIN, KULAGINA BIR SEY DAMLATMAYIN....
Kulak iltihaplari; iltihap degildir. Dunyada bir tek Turk doktorlari iltihap zannederek,antibiyotik verirler. Sadece; Iliadin DAMLA kullanmaniz yeterlidir, delik kendiliginden kapanir... Yeterki, siz disardan bir sey(!) damlatmayin. |
|
![]() |
|
lorderco ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 103 |
en sonunda üye olabildim cevaplarınız için teşekkür ederim
hocam dün sormayı unutmuşum oğlum çok terliyor buz gibi oluyor hemen değiştiriyorum ama giydirmeme rağmen. vücudun iç kısmına özellikle boyun sırt bacakları çok soğuk kalın giydirmeme rağmen çok soğuk oluyor neden acaba ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|