Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 8_9 aylık bebek neler yiyebilir.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu8_9 aylık bebek neler yiyebilir.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: 8_9 aylık bebek neler yiyebilir.
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2008 Saat 16:17
arkadaslar merhaba bebegim 8 aylık kahvaltıda ve ara ögünlerde neler yiyebilir deneyimlerinizi yazarmısınız mümkünse tarifleriyle.bide bu site deki gibi doktorların soruları cevapladıgı baska internet sitelerini biliyorsanız özelime mesaj atarmısınız.çok tesekür ederim...Allah hepimizin çocugunu korusun...
Yukarı Dön
tibelya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 124
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 23:26
  merhabalar,bebeğime  kahvaltıda  haftada 2-3 gün yumurta sarısı , diğer günler labne peyniri   veriyorum . yumurta sarısını  domatesle biraz ıslatıyorum.  bunları ekmekle yediriyorum.   ara öğünlerde sabah ki ara öğünde meyve püresi  ,  öğleden sonraki ara öğünde yoğurt  veriyorum ,
bazen yoğurda meyve püresi karıştırıyorum.
Yukarı Dön
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 00:26
e ben kizima her sabah kahvaltisinda mutlaka yumurta sarisi veriyorum yani kahvaltisina katiyorum yanlismi yapiyorum acep fazlami gelir siz niye haftada 2-3 gün veriyosunuzDisapprove
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 09:55
Orjinalini yazan: laren laren Yazdı:

e ben kizima her sabah kahvaltisinda mutlaka yumurta sarisi veriyorum yani kahvaltisina katiyorum yanlismi yapiyorum acep fazlami gelir siz niye haftada 2-3 gün veriyosunuzDisapprove

Benal Hanım peynir ve yumurtayı aynı gün değil,dönüşümlü verilmesini önermişti.Peynir verdiğin yumurtaya gerek yokApprove
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 12:31
Orjinalini yazan: laren laren Yazdı:

Canım yumurtayı gün aşırı ver, her gün fazla gelir.
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1675
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2008 Saat 14:22
Ben oğluma sabahları bebe büskivisi,yumurta sarısı,biraz pekmez,biraz zeytinyağ ve 2-3 ölçek mamayla kahvaltı veriyorum.Buna diğer gün yumurta sarısı yerine peynir koyuyorum.Öğlen çorba veriyorum.sonra aralıklarla meyve püresi, yoğurt veriyorum.Yatmadan öncede mamasını veriyorum.Ama sanki artık kaşıkla beslenmeye alıştığı için biberonu reddediyor gibi.Mamasını doğru yemediği için gece uykuda ağlayıyor.Biberonla az yiyip yine uyutmaya çalışıyorum.Dün bi markanın gece kaşık mamasını aldık.Bu akşam yatmadan vericem.Eğer uyanmazsa demekki gerçekte biberona veda ediyor beyefendiLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.