Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 7 aylık bebeğim zayıflıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum7 aylık bebeğim zayıflıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selamet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 14:55
kadir hocam merhabalar,hocam benim bebeğim 7,5 aylık.eskiden günde 7-8 kere kakayapar ve her değiştiğim de de bezi çiş dolu olurdu. şimdi 2-3 günde bir kaka yapıyor, o kakası da resmen çamur,balçık görünümünde ve çok pis kokulu. artı artık çiş sayısı da çok az.her bez değişmem de bakıyor bezi çok hafif ve bezinde sarı renk görüyorum.daha önce çişli bezlerinde böyle bir sarı renk yoktu.sadece anne sütü alıyor bebeğim. başak hiçbir şey yemiyor.suyu da denedim.su dahi içmiyor hocam. 6 aylık kilosu 7900 ken şimdi 7,5 ayılık 7500 olmuş. bebeğim sürekli zayıflamaya devam ediyor. ben çok üzülüyorum,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

1. neden zayıflıyor hocam,ne yapmamız lazım,anne sütünü kesmemiz lazımmı,doktora gitmemiz    gerekiyormu,yada tahlil yaptırmamız gerekiyor mu.

2.neden artık eskisi gibi çiş ve kaka yapmıyor çok merak ediyorum.sütüm var bebeğim emdikten sonra bakıyorum süt geliyor.ama neden artık çiş ve kakası azaldı hocam.

3.şuanda 3 aylık hamile oluşum anne sütünün kalitesini etkilermi hocam,bu süt bebeğimi zayıflatmış olabilirmi.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 19:44
Yorum yapabilmek icin, cinsiyetini ve dogum kilosunu da bilmem gerekir.
bebek kelimesi KULLANMAYIN.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 19:54
hocam yazmıştım 35 haftalık 2900 kg doğdu oğlum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119572
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 18:27
3.5kg doganlara yetismesine; 800gram kalmis. Gunluk sut miktari; en az 600ml olsun.
Yukarı Dön
selamet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selamet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2015 Saat 19:18
hocam bu sorularımada cevap verebilirmisiniz. gerçekten moralim çok bozuk. siz günlük içeceği süt miktarını söyllemişsiniz ama bebeğim su dahi içmiyor hocam. allah razı olsun hocam sizden.

kadir hocam merhabalar,hocam benim bebeğim 7,5 aylık.eskiden günde 7-8 kere kakayapar ve her değiştiğim de de bezi çiş dolu olurdu. şimdi 2-3 günde bir kaka yapıyor, o kakası da resmen çamur,balçık görünümünde ve çok pis kokulu. artı artık çiş sayısı da çok az.her bez değişmem de bakıyor bezi çok hafif ve bezinde sarı renk görüyorum.daha önce çişli bezlerinde böyle bir sarı renk yoktu.sadece anne sütü alıyor bebeğim. başak hiçbir şey yemiyor.suyu da denedim.su dahi içmiyor hocam. 6 aylık kilosu 7900 ken şimdi 7,5 ayılık 7500 olmuş. bebeğim sürekli zayıflamaya devam ediyor. ben çok üzülüyorum,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

1. neden zayıflıyor hocam,ne yapmamız lazım,anne sütünü kesmemiz lazımmı,doktora gitmemiz    gerekiyormu,yada tahlil yaptırmamız gerekiyor mu.

2.neden artık eskisi gibi çiş ve kaka yapmıyor çok merak ediyorum.sütüm var bebeğim emdikten sonra bakıyorum süt geliyor.ama neden artık çiş ve kakası azaldı hocam.

3.şuanda 3 aylık hamile oluşum anne sütünün kalitesini etkilermi hocam,bu süt bebeğimi zayıflatmış olabilirmi.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.