|
6 yaşında gece vücutta kaşıntı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alp0626 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 47 Dakika önce Saat 20:08 |
Hocam merhabalar saygılar hürmetler. 6 yaşındaki oğlum bir haftadır her gece saat 2 gibi şiddetli kaşınmayla uyanıyor, göbek çevresi, kasık bölgesi ve ayaklarında oluyor kaşınmalar, nemlendirici kremler fayda etmiyor, buz koyarak yatıştırıyorum genellikle. Kaşınan yerlerde görünürde bir şey yok kaşımaktan dolayı kızarıklık var şu an. Hastaneye gidersem bir sürü gereksiz test yapacakları için gitmek istemiyorum. Ne önerirsiniz hocam? Fotoğraf linklerini ekledim. Son 1 aydır yüzme kursuna gidiyor havuz suyu nedeniyle de olabilir mi hocam? Teşekkürler, saygılar, hürmetler. https://r.resimlink.com/Ji7zDe8Ld.jpg Düzenleyen alp0626 - 14 Saat 35 Dakika önce Saat 20:20 |
|
![]() |
|
alp0626 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://r.resimlink.com/Ji7zDe8Ld.jpg
Düzenleyen alp0626 - 14 Saat 36 Dakika önce Saat 20:19 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117595 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz. Eczaneden Kwellada sampuan alın, içini İYİ okuyun ve ona göre uygulayın.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam nöbetçi eczane bulup hemen uyguluyorum, kaç günde etki eder hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117595 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uygulamadan sonra, 3-4 gün daha kaşıntıları devam edebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|