|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semrakoru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semrakoru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Oca 2017 Saat 01:22 |
Kadir Bey merhaba, 5 yaşında oğlumun ağız ve boğazında aftlar çıktı. Öncesinde 2 gün ateşi 37.5 civarı oldu sonra kendiliğinden geçmiti. Aftlar için sağlık ocagina götürdüm. Biraz burnu da tikaliydi. Doktor altında bir enfeksiyon olabileceğini söyleyip klamoks verdi. Birde mukostatin. Atesimiz yok. Antibiyotik Şart midir sizce? Bağışıklığı güçlensin diye Imunex surup aldım. Birde keçi boynuzu özü veriyorum. Doğru mu yapıyorum acaba? Ilaclara başlamadım
Bu aftlar neden çıkar? Siz ne önerirsiniz? Simdiden çok teşekkür ediyorum hoscakalin.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119207 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagisikligi hicbir sekilde guclendiremezsiniz.. Kullandiklarinizin tamami sahtekarlik.. Antibiyotikler, bu cins Aftlari daha kotu yapar. Mikostatin; sadece Ilk ayda gorulen "Pamukcuk" icin kullanilir. Aftlara hic etkili degildir. Herpangina denilen bu durum, bazi viruslerle olur. Tedavisi yoktur, 1 hafta surer. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|