Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 gün süren ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum5 gün süren ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 03:14
Tam bir "Bronsit" oldugundan henuz emin degiliz.Neyse, o tarif ettiginiz; nefes verirken duyulan "cizirti" kayboldu ise, Bricanyl'i her gun bir doz azaltarak kesin. Bol sicak buhar banyosuna sokun. Sicak buhar cok iyi gelir. Nebulizator ve soguk buhar burda bir ise yaramaz. Sicak buhar; bildigin tencereye konmus kaynar su buhari. Dikkat edin, cocugu yakmayin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Mar 2012 Saat 03:16
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 168
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2012 Saat 00:35
hocam tekrar merhabalar..bugün oğlumun kontrolü vardı..bebekliğinden beri bizi takip eden ve oğluma bronşit teşhisi koyup bu macrol bricanly ve ventolin tedavisi veren doktorumuzdaydık..muayene sonrası sordum  ciğerleri nasıl diye hırıltısı geçmemiş tam ilaçları nasıl kullandıkmı dedi ben kullanmadım dedim..biraz sitem etti hatta kullanmadığım için..bize tekrar 3 günlük bir anti tedavisi yazdı..azro diye bi şurup verdi..bricanlye de devam et 4 gün daha 10 güne tammala dedi..ventoli kes dedi sanki kullandık :) ben kullanmak istemiyorum dedi ama bu ciğerlerinde kalan enfeksiyonu kurutmazsak bu ara tekrar geçireceği bir gribal enfeksiyonda zatürre olur dedi..şimdi hocam ben en başından beri size güvendim bu yola sizinle devam ettim..bu konuma kadar gelmişken bu anti yi kullanmammı gerek..ben açıkça kullanmak istemiyorum dedim doktorumuza ama beni korkutunca açıkçası içime kurt düştü..ya iyileşemezse daha kötü olursa diye.. böyle bir durum söz konusu olurmu gerçekten ne yapayım ben şimdi bana lütfen yol gösterin tekrar yolumu aydınlatın lütfen..sizin söyledikleriniz çünkü benim için çok önemli siz ne derseniz onu uyguluycam
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2012 Saat 00:41

hocam birde oğlumun öksürüğü geçmedi hala ama genel durumu iyi..iştahı düzeldi...ishali varbir kaç gündür bu hastalıkla ilgilimidir ..hırıltısıda tam geçmedi gibi tam olarak kaç günde iyileşme sağlıycağız ne kadar daha devam eder bu öksürük..ve ballı limona ne kadar daha devam edeyim günde 3-4 kez veriyorum çokmudur acaba

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118156
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2012 Saat 01:18
Atesi varmiki, antibiyotik veriyor. Sadece Limonlu bal. serum fiz. ve ColdMix kullanin. Birde buhar ve Banyo yaptirin.
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2012 Saat 11:38
hayır hocam ateş 3 gündür hiç yok..hatta hırıltısıda azaldı eskiye nazaran..soğuk buhara tutun dedi siz önceki mesajlarınızda sıcak buhar dediniz bende sıcak buharlı banyo yaptırıyorum dediğiniz gibi ..öyleyse limonlu bala devam ediyorum çok teşekkür ederim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.