|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
FATi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:49 |
merhaba çok mutsuzum
![]() doğumum çok zordu çok fazla dikişim vardı rahim ile makat arası tamamen kesildi çok zor günler geçirdim en büyük desteği eşimden aldım alıyorumda o çok anlayışlı
ona ve oğluma tapıyorum
çok korkuyorum bu ne zaman bitecek normal mi
ağrıyacak bişey olacak diye ödüm kopuyor birazda isteksizlik var ne yapmalıyım
lütfen yardımmmmm
![]() |
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10021 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5070
bununla ilgilide buraya bakabilirsin
ayrıca araştırmak istediğin konuyu topiklere bakarsan veya arama yaptırırsan daha rahat çözüm elde edebilirsin
![]() eğer sorununu çözecek hiçbirşey bulamadıysan topik açıp yardım alabilirsin Düzenleyen ifakat - 22 Nis 2008 Saat 14:53 |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10021 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6177
buayada bak istersen
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
bengisu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1591 |
![]() |
canımbu hepimizin başına gelenşeyler panik olma zamanla geçicektir korkuların
![]() |
|
![]() |
|
sengul ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10081 |
![]() |
sevgiyle kal...
![]() |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
![]() |
|
FATi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() |
çok sağolun kızlar en azından biraz rahatladım ama bi uzmana gidebileceğimi sanmıyorum
bebeğimi yalnız büyütüyorum bırakacak kimsem yok
umarım atlatırım fazla uzun sürmeden
![]() |
|
![]() |
|
bengisu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1591 |
![]() |
geçer canım merak etme sen biraz zamana ihtiyacın var o kadar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rüyabebek ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1036 |
![]() |
önce bu kadar üzülmeyi bırakıp ne kadar şanslı oldugun için dua et eşine çünki sana destek veren bi eşin var tatlım diger konuları düşünme herşey kendi kendine düzelecektir sadece zaman kendine iyi bak bebegini öp benim için
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|