|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yarenhelin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yarenhelin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2018 Saat 12:31 |
Hocam merhaba,
Oğlum 3,5 yasında ve bu sene eylüldr kreşe başladı 15 günde bir hasta.. grip.. burun akıntısı yeşil bali kıvanında oldu Ve bitti. Ancak bu genizdeki balgam akıntı herneyse bitmiyor..öksürükte tabiyki Kreşe gittikçe sürekli yenileniyor. 5 aydır devam ediyor düşünün.. Ne yapıcagımızı nasıl çözüm bulacagımı şaşırdım artık Doktora gitmiyorum sadece sizin dediklerinizi uyguluyorum (sf+limonlu bal) Grip bittiği halde dvam eden bu genizdeki balgam+öksürük nedir? Gribin etkilerimi yoksa Viral enfeksiyon hala devammı ediyor 5 aydır yenilenerek? Alerjik öksürük oldugunu söylüyorlar ama artık bu kdar uzun sürdüğü için ilaçmı kullanmam gerekir Değerli bilginiz ricası ile |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|