Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık kızımın kan tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 aylık kızımın kan tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119612
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 00:44
Ben 35 sene ozelde calistim, 1 tane bile hastamin basina bunlar gelmedi.. Kesin verilen ilaclarin kurbani oluyorsunuz. Su: Aferin, Peditus, Ventolin(ve benzeri astim ilaclari), Zaditen(ve benzeri Allerji ilaclarini) Asist, Umca ve Nasonex, Nasocort ve Pulmicort, Flixotide gibi kortizonlu spreyleri, Butun oksuruk suruplarini, ASLA kullanmayin.

SADECE; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Cok okumaniz sart.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2015 Saat 00:45
Yukarı Dön
mervehira Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervehira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 09:01
sagolun hocam . limonlu bal 4 aylık kızımda kullanabilirmiyim.limon asitli değilmi hani 6 aylık olana kadar hiç bişi verilmez diyolarya. bide hocam bebeğim tıkandıgı zaman ne yapayım. nefes alma güçlüğü oldugu zaman napcamı şaşırıyorum. kendi halinemi bırakayım. dediğiniz gibi ilaçları kullanınca hastanelik oluyoruz.bide kızımı ben yüz üstü yatırıyorum. nefes almasında problem olurmu acaba. sizin yazınızda okumuştum. yüz üstü yatarlar diye ama şimdi nefes alma güçlüğü yasadıgı için bu konudada bilgi verirseniz hocam . allah razı olsun hocam sizden

ballı limon tarifini kaça kaç ölçü yapayım hocam. günlük kaç cc verebilirim. burnu için serum fizyolojik sıkıyorum ama burnundan çıkan bişi yok. bide cold mixe bronsoliti tetikler diyorlar kafam çok karıştı.

Düzenleyen mervehira - 28 Oca 2015 Saat 13:48
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervehira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 14:41
Cry
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2015 Saat 19:00
1- Limonlu bal; bu yasta;"Limonata" tarzinda verilebilir, veya 2-3 cay kasigi kadar (2.5ml) Mandalina-Portakal suyuda olabilir. Yer yuzunde; hicbir asit, "Mide asiti" nden daha kuvvetli degildir..
2- Serum fiz kullanin, yuzu koyun yatirinki, burun ifrazati geriye degil, onden disariya aksin.

Doktorlardan ve Hastanelerden, mumkun oldugunca uzak durun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2015 Saat 19:01
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mervehira Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 15:01
hocam mrb. bebeğime kan tahlili yaptık. çinkosu degeri hangi deger oluyor. kan tahlilinde direk çinkomu yazıyor . kısaltması nedir acaba. ferro zinc kan damlasında çinko takviyeside varmış . bağışıklık sistemi için önemliymiş.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2015 Saat 18:29
Sacmaliyorlar.. Sakin o palavracinin ortaklasa calistigi Laboratuvarin sahtekarliklarina kanmayin...
Cinko eksikligi oldugunda; "Acrodermatitis Enteropathica" diye cok agir bir hastalik tablosu gorulur. Ben meslek hayatim boyunca, hemde; Hacettepe gibi bir merkezde, 4 sene asistanlik, 1 sene Basasistanlik suresinde bile gormedim... Bu soytarilar, bunlari bilmezler, onlarin gayeleri baskadir. Sakin Cinko ilaci filan kullanmayin...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Şub 2015 Saat 18:29
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.