|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zdygz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Oca 2018 Saat 17:43 |
Merhaba hocam 4,5 yaşındaki kızımı son 2-3 ay öncesine kadar kadar hiçbir ilaç kullanmadım ve rutin kontrolleri dışında doktora hiç götürmedim bu sene okula başladı yaklaşık 2 aydır sürekli olan öksürüğü var. İlk ateşliydi götürdüm doktora antibiyotik verdiler hiçbir şey yapmadna bende kullanmadım ki bu yaşına kadar hiç kullanmamıştım kızıma ilaç. ateş geçti öksürük bizimle kaldı tekrar götürdüm balgam söktürücü öksürük şurubu verildi bu sefer kullanıcam diyerek başladım kızım bu seferde kusmaya başladı. bıraktım aradan bi süre geçti kuru öksürük başladı ve akabinde balgamlı öksürmeye başladı. Dostumuz olan bir doktoru aradım kendisi ateş olmadığı taktirde öksürük şurubu dahil hiçbir ilaç kullanma dedi. Tabi içim rahat etmedi bugün doktora götürdüm bronşit başlangıcı diyerek antibiyotik + allerset + bricanyl + pedifen verdi. bu kadar ilaç küçücük bünyeye çok değilmi? artık kızımın öksürmesi hergün (gece kesintisiz uyuyor öksürük yok) beni mahvediyor şimdi ben bu ilaçları kullanmalı mıyım ve benim karşı olduğum durumlardan biri kan değerlerine bakılmadan antibiyotik verilmesi ateş yok neye istinaden antibiyotik diye düşünürdüm hep kan alalım dediğimde gerek yok cevabıyla karşılastım. Yardımcı olabilir misiniz bana lütfen?
Saygılarımla
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|