Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3,5 aylık bebekde büyüme atağı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3,5 aylık bebekde büyüme atağı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 496
Mesajın Direkt Linki Konu: 3,5 aylık bebekde büyüme atağı
    Gönderim Zamanı: 13 Ara 2010 Saat 10:45
benimki geçiriyor sanırım 1 haftadır akşam 5 ila 7 arasında ağlama nöbetleri geçiriyor ve emmek istemiyor biberon istiyor daha fazla beslenmsk istiyor sanki.ne yapacağımı şaşırdım bu dönemi nasıl atlatacağız bilmiyorum akşamları biberon mu versem,bu sefer de biberona alışırsa.
emerken (ki aç biliyorum aradan 6 saat geçmiş)2 çekiyor sonra ayaklarına bakıp duruyor,sağına soluna bakınıyor,2 çekiyor gene aynı şekilde etrafına bakıyor,
zaten kilo alımı az,1 haftadaır  aynı kiloda,çıldıracağım bebeklerin iştahının  açıldığını okudum bu dönemde nedense  bizimki daha az emer oldu?gece 3 te kaldırırım sütümü sağıp biberonla veriridim 100-120 lik biberonu emerdi,ama şimdi 20-30 ml içip bırakıor,içmemek için ağlıorç.sabah 9 a kadar yatıor o içtiğiyle.
gündüz uykusu hiç uyumazdı uyur oldu 2 gündür.bu güzel bir gelişme bundan şikayetim yok asla
ama az beslenmesi çıldırtıyor beni,bir de okuduğum yazılarda  bebek ne kadar çok kalori alırsa o kadar çabuk atlatırmış bu dönemi,bu doğru mu?bu dönemi nasıl atlatabiliriz,ltf yardım edin kadir bey....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.