Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
batticon
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
|
Konu: 34, haftada kanama olur mu? Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 14:18 |
KIZLAR YARDIM EDİN LEYLA GİBİYİM, BU SABAH WC DE VAGİ AKINTIMIN PEMBE OLDUĞUNU GÖRDÜM, BİKAÇ SAAT SONRA KAHVERENGİ OLDU VE ARA ARA HER WC GİDİŞİMDE TUVALET KAĞIDINA PEMBE PEMBE GELİYO AZ MİKTARDA, NE DÜŞÜNECEĞİM BİLEMEDİM. DAHA 34 HAFTALIK BEBİŞİM. DR AĞRI YOKSA SORUN YOK DEDİ AMA KAFAMDA ÇOK SORU VAR SORAMADIM. BEBİŞ GELİYOMU YOKSA?
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 14:43 |
canım ben hamileliğim boyunca böle sıkıntılar yaşadım başta düşük tehlikem vardı sonra dr. ağrı yoksaproblem yok dedi inş. bişey yoktur sendede
ama bece dr. bi görün
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 20:41 |
Ay nolur doktora git canım. Bizi de haberdar et. Valla ben böyle birşey duymadım. Doktor bilir. Endişeli bir durum.
|
|
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2007 Saat 21:30 |
batticon Yazdı:
KIZLAR YARDIM EDİN LEYLA GİBİYİM, BU SABAH WC DE VAGİ AKINTIMIN PEMBE OLDUĞUNU GÖRDÜM, BİKAÇ SAAT SONRA KAHVERENGİ OLDU VE ARA ARA HER WC GİDİŞİMDE TUVALET KAĞIDINA PEMBE PEMBE GELİYO AZ MİKTARDA, NE DÜŞÜNECEĞİM BİLEMEDİM. DAHA 34 HAFTALIK BEBİŞİM. DR AĞRI YOKSA SORUN YOK DEDİ AMA KAFAMDA ÇOK SORU VAR SORAMADIM. BEBİŞ GELİYOMU YOKSA?
|
pelinciğim aynı sorunu bende yaşadım. üstelik 17 haftalıkken ara ara kanamalarım oldu. dr. plesantanın yanda ( kasıklarda ) olduğunu kanamanında ordan geldiğini söylemişti. genelde yatarak geçirdim. ama canım sen kafana hiç takma. 34 haftayı zaten doldurmuşun. 35 haftalıktan sonraki doğumlar riskli değil bebekte problem yoksa gelişmiş oluyorlar.
( tabiki doktorun daha iyi bilir.) ben 35 haftalık doğum yaptım. kilosu 2,5 kg dı. gayet sağlıklı, emebilen bir bebekti. dr.lar 2,5 kğ olan bebekle 3,5 kğ olan bebek arasında fark yok diyor.
kısaca üzülecek birşey yok, rahat ol dr. un en iyisini bilir. o dönemlerde bende çok korkmuştum ama sonra boşu boşuna kendimi ve bebeğimi üzmüşüm diyorum.
sağlıcakla kal, mutlu haberlerini bekliyorum.
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|
tibelya
Üye
Puanlar: 124
|
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2007 Saat 00:00 |
batticon Yazdı:
|
benimde o haftalarda kanamam oldu 2o gün yattım
4-5 gün azar azr kan geldi doktorum ağrı olursa ve çok kanaman olursa doğumu yaparız demişti benim hamileliğim boyunca kanama riski vardı plesanta önde olduğu için
|
|
batticon
Üye
Puanlar: 12
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 17:11 |
kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için, daha önce forma girip son durumu bilgilendiremediğim için affedin.
Polip varmış ve o kanıyormuş, bebiş gayet sağlıklı çok şükür. Ben vagi muayenesinden çekindiğim için hiç yaptırmamıştım ve bu yüzden Dr umdan iyi bi fırça yedim :) Patolojik olarak temiz çıktı ama patologlar böyle bişey görmediklerini söylemişler :) çok büyükmüş :)
şimdi gayet iyiyiz, üstelik 12 gün sonra sezeryana giriyoruz :)
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 18:05 |
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2008 Saat 00:40 |
Pelin hayırlısıyla haberini bekliyorum. kendine çok iyibak.
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|