Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 Yıllık Soru İşareti ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

3 Yıllık Soru İşareti ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 3 Yıllık Soru İşareti ?
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:04
Hocam merhabalar 

Bebeğim doğumhaneden ilk çıktığında burnu akıyordu.

5-10 gün sonra burnun altında sarı kurumuş sümükler oluşmaya başladı.

Her gün sf yapıyordum. 

Sonrasında neredeyse her emzirmemde tıkanma-morarma sorunu yaşıyorduk. 20-30 sn sürüyordu ters çevirip sırtına vurup düzeltmeye çalıyordum.
İlk anneliğim ve çok tecrübesizdim. Korkudan olüyordum. 
Bir akşam bu tıkanma daha ciddi oldu 1-2 dk sürdü.

Ve tekrar bir gece emzirme yapmadığım halde bebeğim 42 günlükken hızlıca öksürme nefes kesilmesi ve kızarma morarma ile acile gittik .

Burnunun çok dolu olduğunu söylediler.
İnce hortumları bebeğimin burnuna sokup aspirasyon yapmaya çalıştılar ve o sırada bebeğimin ağzından beyaz köpük gibi birşeyler geldi aynı zamanda aşırı ağlıyor renginin morardığını ve ağzında ki beyaz şeyleri görünce hemen ordan aldım bebeğimi ve başka hastaneye gittim .

Orada kan tahlili ve akciğer grafiği istediler ve yarım saat ara ile hava verdiler.

Tahlil sonuçlarını görünce bronşiolit başlangıcı olduğunu yarım ağızla söyledi acil doktoru. 
Klamer 125+Rhinfant+calpol yazdı. 
Kullandık.. ama neredeyse 1,5 yaşına kadar emerken tıkanma eskisi kadar sık olmasada devam etti fakat bebeğim 3 yaşına kadar hiç hasta olmadı.
Artık alışmıştım bu duruma , ama bu neydi ? 
Sizlere akciğer grafisini tahlil sonuçları görsellerini göndermek istiyorum…
Keşke daha önce tanışsaydık…. 
3 yıldır içimi kemiren bu soru işareti umuyorum ki sayenizde çözülecek…

Düzenleyen Mersii - 13 Eki 2024 Saat 00:21
Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:06
Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:08
Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:09
Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:10
Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:17

Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:19
Yukarı Dön
Mersii Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mersii Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2024 Saat 00:27
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.