3 yasindaki oglumun azi disleri ustuste binmis :( |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cennettekus
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2015 Saat 12:38 |
http://i.hizliresim.com/M6o0M6.jpg
oglumu oynatirken agzini actiginda ust azi dislerinin ust uste bindigini farkettim zymflour kullaniyoruz cok sukur curuk yok ama bu tabloyu gorunce sok oldum resmini yolluyorum simdi ne yapmamiz gerektigini soylermisiniz lutfen? Iyiki varsiniz
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116937 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sut disinin kokleri erimis ve alttan gelen kalici dis tarafindan itiliyor... Aldirabilirsiniz.
Zymafluor kullandiginizda olan farki anladiniz umarim... SAKIN; (Ilac aleyhindeki)disci palavralarina kanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Şub 2015 Saat 17:48 |
|
cennettekus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
|
:( peki aldirmasak herhangi bir zarari olurmu .. sut disinin kökleri neden erimis olabilir? daha cok kucuk ayrica aylardir bronsiolit oldugu icin cok zayifladi 3 yasinda 13 kilo sut icmiyor asla 2 yildir ugrasiyorum ancak 300 ml yogurt yiyor gunluk bide dislerini cektirirsem hic yiyemez perisan olur..
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sut dilserinin ozelligi o... Isi bittiginde, zamani geldiginde, kok eriyor ve alttan gelen kalici disi besliyor. Siz hic "koklu sut disi" gormediniz anlasilan... Bir Ilk okul kitabi alin, oradaki resimlerde; sut diserinin koklerinin ne kadar uzun olduklarina bir bakin.
Siz bile alabilirsiniz. Sadece yanak tarafinda ufak bir deri parcasi yapisik. Hatta, boyle disi kendisi ceken cocuklar bile var. |
|
cennettekus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
|
Hocam bu kadar cabuk alttaki kalici disin baskin cikmasi sasirtti beni biraz ugrastim ama sallanmiyo hic cekmeyede korktum en gec ne zaman aldiralim peki belki ben gormesem 1 2 sene sıkıntı yaratmadan duracakti oyle..
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Iyicene, sallanmaya baslayinca cekin... Ustteki sut disi, alttan gelen disede bir zarar vermez, tam tersi, eriyen kokden ayrisan Kalsiyum, kalici disi besler. Erken cekilmesinin hicbir faydasi yoktur. (Disci haric!!)
|
|
cennettekus
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
|
Coooooook tesekkurler..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|