|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceydadefne ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceydadefne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 22:13 |
Kadir Bey; kızım 49 cm 2750 gram doğdu çok zor büyüyor:((92 cm 12 kg:((22 aylık ölçüleri :((günde 3 öğün bir kase etli kıymalı sebzeli çorba ve yumurta tüketmesine rağmen kilo alımı 2 ayda 250 gram:((bugün ağzını çarptı ağladı hemen sonrasında dönüyorum dedi ve düşer gbi oldu gözleri sabit baktı:( çok korktum elini yüzünü yıkadım uzandık beş dakika içinde düzeldi bu arada benimle konuşup nasıl döndüğünü anlattı..nasıl takip etmeliyim ? normal bir durum mu?
|
|
|
|
![]() |
|
ceydadefne ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceydadefne
![]() ![]() ![]() ![]() |
boy kilo ölçüleri 22 aylık demişim düzeltiyorum 323 aylıkken 92 cm 12 kg
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
323??? 23 ay desek: 83cm normali
32 ay desek; 89cm normali... 92cm; 3 yas boyudur...12kilo; 2 yas, 3ay kilosudur. Ilk sayfada; "Boy-Kilo" cetveli var, takiplerini oradan yapin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceydadefne
hocam baş dönmesi hakkında ne diyebilirsiniz;ilk defa oldu ağladıktan sonra ama şiddetli bi ağlama değildi birden bakışları donuklaştı yere düşüyordu kafası arkaya doğru gitmeye başladı sırt üstü düşecekti yakaladım elini yüzünü yıkadıktan sonra dönüyo diye diye mzıkladı beş dakika sürmedi düzeldi.bir de bunlar olurken benimle iletişimi de kopmadı havale gibi değildi yani..
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin, tekrarlamaz ise, onemli degildir. Biraz da eski mailleri okuyun. Cok anlattim.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 May 2015 Saat 08:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|