|
3 yaş burun kanamaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 14:30 |
Hocam merhabalar
Sizi daha önce bunun için rahatsız etmiştim ama neredeyse 1 burcuk 2 senedir bu olayla yüzleşiyoruz. Oğlum 3 yaş burnu kanıyor. Kısa süreli ama özellikle yaz aylarında, ya da aşırı soğuklarda, soğuk algınlığında burnu kanıyor. Belçikadayım. Doktora götürdüm. Baktı iki taraflı kılcal hassasiyet var dedi. (Eşimin ailesinde de var). Sonra nemlendirici etkisi olan bir krem verdi güya ama yani 10 gün kullanın bitecek dedi. Biten bişi yok. Ürün: VITAPANTOL diye bir krem Şimdi buralarda hava 30 ları buldu. Çocuk okulda güneş altında oynadığından mıdır bilmiyorum her gün kanıyor. Gündüz olmazsa gece. Ve hep temizliyoruz. Serum fizyolojik ile günde kaç kez temizleniyor anlatamam. Bu nasıl bir şeydir? Ne zaman geçer? Ciddi bir durum mu? Bir buçuk yaşında başladı... buradaki doktor işte çok uzun sürmedikçe bu işte 7-8 yaşlarında biter vs dedi. Hocam çocuk çok et yemiyor. Kanı düşük mü bilmiyorum çok korkuyorum. Bana yardım ederseniz çok sevinirim Sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kan sayımı olmadan, ben de bilemem.
|
|
![]() |
|
sevdet ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2019 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Puanlar: 71 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam burda cocuklara kan aldirmak da ayri dert.
Peki bu kanamalar korkulacak bir sey mi? Kan sayimi icin randevu alacagim Sevgiler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|