|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cherry ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eyl 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2016 Saat 18:10 |
Merhaba hocam, bir sağlıkçıyım. 8,5 aylık erkek bebeğim 6.4 kiloda. 3 aydan sonra kilo kaybetti, sonra
da azar azar aldı. Doğum kilosu, 38. hf doğumda 3400 gr. Son durumu da bu. Artık persentil cetvelinde göstermiyor, %3 persentil altı olarak çıkıyor. Şu ana kadar dr kontrolünde her ay görüldü. Daha çok ek gıda konusunda uyarı aldım. Boyu 70 cm, baş çevresi 45.1 cm. Desteksiz oturamıyor. Bana göre kilo azlığı dışında sorunu bu. Bir de ilk aylarında kaka kokusu inanılmaz kötü idi, ağzımdan nefes alıyordum, şimdi de odayı havalandırmasam olmuyor. Ama eskisi kadar kalmadı kötü koku. Rezene içiyordum, ona benzer bir ağır kokuydu. Sonra rezeneyi bıraktım, o koku ise devam etti. Bugün bile azalmış olarak var. Bu sindirimle ilgili bir sorunu gösteriyor olabilir mi? Dün gaitada steatokrit bakıldı, bir sorun çıkmadı. Psikomotor gelişim bu zayıflık durumdan etkilenir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117154 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.2kg eksigi var!! Enzim eksikligi olabilir, 1 hafta, hergun: Pankreoflat toz, Gunde:3x1 olcek gidalarina ilave edin(veya bir parca su icinde eritip verin) 1 hafta sonra konusalim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|