Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
efes2630
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 240
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2013 Saat 20:32 |
Hocam kulak zarı bir kere iyileşirse kurtulduk mu yoksa bu mikroplar yerleşir sürekli iltihap yapar mı?Ah hocam bir kere düştük ellerine çekilecek çilemiz varmış.Allah sizden bin kere razı olsun sayenizde biraz gözümüz açıldı.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif
Puanlar: 117984
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2013 Saat 03:11 |
Kulak zari kendi-kendine kapanabilirse, basladiginiz noktaya geri donmus yani iyilesmis olursunuz.. Tabii,ilerde, gene Grip oldugunda; ayni olumsuz islemler tekrarlanirsa, hadise tekrar olusur... Bu sebeple, ilerde gene Grip oldugunda sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Eger,bu Grip surecinde, bir talihsizlik olurda, gene zar delinecek olursa, gene akinti olabilir. AMA, kulak damlasi yapmadiginiz surece, bu seferki iyilesme suresi cok kisa surer...
|
 |
efes2630
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2013 Saat 07:17 |
Sağ olun verdiğiniz cevaplar için.İmkanım olsa keşke benim de size bir faydam dokunsa.Hakkınızı helal edin Kadir Bey, iyi niyet sabrınıza hayranım.Sevgi ve saygılarımla.Bu sabah kulakta akıntı yok, inşallah kızım iyileşir ve umarım bizim hikayemiz diğer annelere yardımcı olur...
|
 |
efes2630
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2013 Saat 20:34 |
Hocam bir de kızım sabahları uyandığında sesi çatal çatal oluyor,boğazında kızarıklık, koku ve ateşi yok. Bal limon, ballı ıhlamur vs içiriyorum ama düzelme yok bir de kulakları kızarıyor hep. Belki bir şeyi yok ama bu kulak olayı yüzünden her şeye pimpiriklenir oldum.Kusura bakmayın hocam iyi akşamlar.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2013 Saat 22:35 |
Daha hala, olusmus olan "koyu akinti" duzelememis. Biraz Serum fiz. ve aksamlari; 2 damla ColdMix iyi gelir.
|
 |
efes2630
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2013 Saat 22:07 |
Hocam bu sabah da kanlı iltihap vardı. Gün içinde akıntı olmuyor hiç. Bactrim ve iliadine devam ediyoruz, yanı sıra serum fizyolojik kullanabilir miyim? Hocam ne yapacağımı şaşırdım, nasıl bitecek bu iltihap.😢
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2013 Saat 01:05 |
Serum fiz, Iliadinden evvel kullanabilirsiniz..
|
 |
efes2630
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2013 Saat 21:27 |
Kadir Bey sabah yine akıntı vardı az miktar. Hafta içi kontrolü var kızımın. Bactrim ve iliadine devam arada serum fiz. ile temizliyorum burnunu.Şimdi kulak zarı kendiliğinden kapanmaz ise ameliyat olabilir demiştiniz.Kontrole gittiğimizde doktor ameliyat derse ne yapalım.Akıntı 6. haftasını bitirdi.Kaç haftadan sonra ameliyat elzem hale gelir.Ne olur bir yardım.  Sadece sizden destek alabiliyoruz.
|
 |