iyi gunler kadir bey,
5 yasındaki kızımın geniz akıntısı çok solunum yolları dolmuş öksürüğü var suniziti var bas ağrısı burun akıntısı üsümesi var sizin daha once dediginiz gibi illiadin damlayı kullandım hic faydasını gormedim hala dvm ediyor basının bu kadar agrımasına dayanamayıp burnunu surekli sızladıgını soyluoyr ve aglıyor
.diğer 4 yasındaki kızımda da aynı şikayetler basladı oksuruk sırt agrısı boyun agrısı
10 aylık bebegim ise cok halsiz ve nefes alamıyor hiç ememiyor beni oksurugu kusması var sırtından faklı sesler geliyor cok hırlaması var dayanamayıp dra acile goturduk 3unun birden boyle olması beni cok yıprattı.size danışmadan bişey yapmak istemedim
5 yasındaki kızım için için cefaks antibiyotik zaditten bide sabahları günde bir defa nac tablet suya atılıp içilen ve hava makinesi ile ventolin verdi.
4 yasındaki kızıma augmentin antibiyotik zaditen ve hava makinesi ile ventolin
10 aylık bebegime ise aferin şurup bide mucanet şurup bide kalbinde ufurmeden dolayı bu ilaçları verdi ne derecede bilmediği için eko cektirmemizi istedi bunu da soyleyebilirmisin ağlarken nefesi kesiliyor dudakları morariyor hiç biri ıhlamur yada ballı limon içmıyor veremıyorum
tesekkurler