|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azranınannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı azranınannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2017 Saat 18:58 |
Kadir bey merhaba. 31 ocak 2017 doğumlu bir oğlum var. 39+3 günlük 3900 gr 52 cm boy dünyaya geldi. Baş çevresi 36 cm.
Baş çevresi 1. Ay 38 cm 2.ay 41 cm ve 3. Ay 45 cm ölçüldü. 3. Ay kilo 7.500 boy 65 cm. Baş çevresi fazla mi büyümüş persentil de en yüksek değerden bile yüksek olunca içim rahat etmedi Görüşünüzü almak istedim. Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum. Oğlum kucagimdayken başını tutabiliyor, yüz üstü yatirdigim da dakikalarca başını tutabiliyor ama yattığı yerde ellerinden tutup çekince kafası boşta kalıyor tutamiyor.arkaya düşmüş gibi yani. Bu bir sorun mudur? Birde ayaklarına basmiyor kucağıma alınca Bağdas kurar gibi yapıyor çok çok az düz tutuyor. Oğlumdan küçük olanlar bile hopluyor zıplayor yazıyor endiselendim. şimdiden teşekkürler saygilar |
|
cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117896 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugunku mailleri okuyun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|