Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 4 gün ara ile kaka yapma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 4 gün ara ile kaka yapma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
a.yaman76 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: 3 4 gün ara ile kaka yapma
    Gönderim Zamanı: 13 Eki 2009 Saat 19:45
değerli hocam;sizi kısa bir zamn önce tanıdm.bilgileriniz çok kıymetli.4 aylık  bebeğim var.anne sütü alıyor.2 ayından beri kakasını kansuk fitille 3-4 gün ara ile yapıyor.bi zorlanması yok.pırtı çok kokulu.kakası yumuşak,süt parçacıklı,hardal sarısı renginde.bazen 2 gün ara ile kendi yaptığı da oluyor.normalmi.doğum kilosu3100,48cm boy ve 34cm baş çevresi vardı.şu an 7050gr.65cm baş 40cm.dr.u başçevresininpersentil altı olduğunu söyledi.endişe edilcek bişey yok ama dedi.açıklarmısınız.son 1 ayda 650 gr.almış.ek gıda istermi.neler önerirsiniz.birde gözyaşı kanalları tıkalı idi.sol açıldı.sağ bazen iltihaplanıyor.tobrosed netira dml.kullandık.masaja devam ediyorum.sağ göz altı şiş,sol gözü biraz kısık.sebebi ne olabilir.istanbula geldiğimizde sizi ziyaret etmeyi çok isterim.görüşmek dileğiyle.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119643
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 15:28
Kakası normal. Gelişmesi iyi. Göz için bir göz doktoruna danışmanız lazım.Sadece anne sütü ile şimdilik gidebiliriniz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 16:51
hocam merhaba
4 aylık oğlum başını çok ii tutamıyor.hep öne eğilme pozisyonunda.yüzüstü yatırınca başını kaldırabiliyor.aynı ayda olanlar sürekli baş ve ayaklarını kaldırıyor.çok hareketli olmaması bi rahatsızlık belirtisimidir,bebeğim için yaptırabileceğim hareketler varmıdır.ilginize teşekkürler.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 17:03

teşekkür ederim hocam.artık güvenebileceğim bir doktorum var.imkanların kısıtlı olduğu bir yerdeyim.bundan sonra daha sık rahatsız edicem sizi.yanımızda olmaya devam edin.sağlıkla kalın,hoşçakalın.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119643
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2009 Saat 22:49
Problemli olanlar, yüzükoyun yatınca kafalarını kaldıramazlar. Seninkisi biraz "Paşa oğlan".. Zıpır değil...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 14:46
içimi rahatlattınız,sağolun değerli doktorum.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 13:12
merhabalar;4 aylık oğlum 2 gündür sürekliağlıyor huysuz.geceleri uyumuyor.doymuyormu diye numune mama vardı.3 çeşit.sadece bebelactan yedi.rezene çayına bile saldırıyor.bugün sütlü pirinçli numune mama vardı.onu denedim.130cc yedi(emzirdikten sonra).ne önerirsiniz değerli doktorum.kutu süt okumuştum yazılarınızda.içmedi.ağzında da 3 gündür dudaklarının içi dahil beyazlıklar mevcut.bunlar göğüs uçlarımda hasar yaparmı.çok ağrılı emziriyorum.abisi ağzına kahvaltıda mercimek kadar peynir ermiş.o mu yapmıştırç.karbonatlı su ile temizliyorum.tekrarlıyor.çok uykusuz stresli 3 gece yaşadım.benim için öerilerinizi bekliyorum..aşıdan sonra başlamıştı huysuzluğu.teşekkürler.
Yukarı Dön
öznurgök Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 12
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 15:06
dr. bey baş tutma deyince benim kızım doğduğpundan beri başını dimdik tutabiliodu hiç sağa
ve sola düşmezdi... ve 5,5 aylık desteksiz tamamne oturabiliodu ... bunun nedenini hep merak ederim.. kimisi hamileyken  fazla kalsiyum almaktan , kimisi çocuğun direncine bağlı dio... hatta nezaman dr. kontrolüne gitsem dr. lar çok sağlam kemikleri var demeden geçemio..

sizce nedeni ne olabilir???
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.