Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1971
|
Konu: 27 kasım Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 17:46 |
Kızlar 27 kasımda evlilik yıldönümümüz var,4.yılımız dolacak,her doğum günü yılbaşı yıldönümü alacak şey tükendi,hep kıyafet ya da elektronik bişey almaktan sıkıldım,ne alacağım ya da ne sürpriz yapacağım aklıma bişey gelmiyor,lig tv alacaktım kendisi sipariş vermiş,telefon alsam ben yurtdışından daha ucuza alırım der,pijama,gömlek,pantolon,ayakkabı,kemer,parfüm hep aldığım şeyler,var mı değişik fikri olan ...
Düzenleyen bilgeakgun - 20 Kas 2008 Saat 17:47
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 24972
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 17:55 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 20 Kas 2008 Saat 23:15 |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 00:20 |
Benim de aklıma bir şey gelmedi
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 00:24 |
fatoşum en son ne aldın sen eşine onu de bari
|
|
|
gülce
Kıdemli Üye
Puanlar: 1606
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 00:24 |
ben böyle günlerde özel şeyler hazırlarım genelde.andaç gibi(günlük şeklinde anılarımızı yazmıştım),
dergi gibi(birbirimize yazdığımız mektupları dergi haline getirmiştim;resimlerimizi de koymuştum)
;resmimizin basılı olduğu bir tabak;tshort;yastık gibi.
ihtiyaçlar her zaman alınır ;önemli olan anlamlı bir hediye
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 00:27 |
Hilal benim kocam pek o tür şeyleri hatırlamaz ben de genelde hep kıyafet alırım canım.
|
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 21 Kas 2008 Saat 00:28 |
mürşidem ben kendi adıma yazayım,günlüğümüz var sık sık yazıyoruz oğlumun ayrı bizimki ayrı o zaten yazılanları bildiği için onu veremiyorum,o dediğin tabaktı tshorttu öalesef ama malesef burda yapılamıyor,5 yıldır diyarbakırdayım kesinlikle özel bi hediyelik bulamıyorum,geçen yıl konyadan anahtarlık yapmıştım isimlerimizin üzerinde yazılı olan,sonra yine izmirden bi çerçeve almıştım oda çok farklı özel bişeydi onun ismi olan,sonra geçen yıllarda alıcak bieşey bulamadığım için kalpli yastıktan kendim bişey yapmıştım du foto bulursam ekleyeyim buraya,ama malesef hediye bulmakta çok zorlanıyorum burda yok
|
|
|