Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 27 aylık çocukta gece beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu27 aylık çocukta gece beslenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: 27 aylık çocukta gece beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 16:57
arkadaşlar siteye yeni üye oldum burdan çok şey öğreneceğime eminim sizlere bir sorum olacak kızım 27 aylık oldu ve hala geceleri uyanıp süt istiyor vermeyince çığlığı basıyor bende mecbur veriyorum acaba doğrumu yapıyorum sizler nasıl hallettiniz bu sorunu şimdiden herkese teşekkür ediyorum
Yukarı Dön
SELİN2 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3987
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 18:14
benım25 aylık  kızım emmeyı bırktıktan sonra gecelerı hıç boyle bışey ıstemedı  zaten gecelerı sut gaz yapıgı için uyurken sut verme demıştı doktorumuz yatmadan 1 yada2 saat once ver demıştı  ben akşam karnını guzelce doyuruyorum gecelerı kalkmıyo ama su ıstemek ıçin kalkıyo Tongue

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7478
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2009 Saat 10:17
arkadaşım benim oğlumda 21 aylık senin yavrun gibi süt düşkünü ama ben artık ağlasada su vererek bu alışkanlığını yıktım gece beslenmesini önermiyorlar drlar 1 yaş sonrası
pes etme sen uyandıkça su ver zamanla alışacaktır yavrun
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2009 Saat 11:01
bende çok merak ediyorum .benim kızım haftaya cuma 1 yaşına girecek.ben hala emziriyorum ve geceleri 2 saatte bir kalkıyorum.bakalım nasıl bırakacaz bizde geceleriDisapprove
Yukarı Dön
melisam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2009 Saat 15:29
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum   tmm pes etmek yok kalktıkça su vericem bakalım nereye kadar gidicek
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2009 Saat 19:40
sanırım bir ara kadir bey sütü sulandırarak verin demişti zamanla süt miktarını azaltıp suyu daha fazla koymak gerekiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam benim kızımda gece bir defa uyanır su veririm tekrar uyur
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2009 Saat 23:57
Arkadaslar gece süt vermek neden kötü diyo dr.lar? Benim oglum geceleri kalkmiyo, zaten biberonda almiyo artik ama merak ettim. Büyük oglum sanirim 2,5 yasina kadar falan geceleri iciyodu. Sonralari yemek yesede yatmadan muhakkak sütünü icmek istiyodu. Acaba yanlis mi yaptim onda? Belki bu yüzden zayif bi cocukConfusedUnhappyCry.

Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1982
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 01:14
arkadaşlar bu konuyla ilgili bende bilgi almak istiyorum neden süt vermemek gerekiyorQuestiondaha önce hiç duymamıştım ErmmEzo gündüz kesinlikle süt içmediği için ben gece veriyorum yanlışmı yapıyorumConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.