merhaba
özlem hanım benim kızım 2.5 yaşında genelde kızım göbeğime başını koyarak uyuyor.bu uzun zamandır böyle devam ediyor(bir yıl kadar)bazen bu durum beni çok yoruyor.çünkü dışarı çıktığımızda da bu şekilde göbeğimi açarak uyumak istiyor.bu duruma çözüm getirmek için kızımla defalarca konuştum anlayacağı bir dilde.en basitinden başını karnıma koyduğunda karnımın acıdığını çünkü onun artık büyüdüğünü tek başına yastıkta yatmasını ,istedim.o da bana o zaman sadece elimi koyarım dedi.kolunu sıyırıp elini göbeğime koyarak bazende bacağını göbeğime koyuyor şekilden şekile giriyor karnıma dokunması için.bu şekilde uyuyor buna izin vermediğimde çok ağlıyor asileşiyor.uyuduğundan da onu yatağına alıyorum.tek başına odasında uyuyor arada gece uyanıyor su veya süt istiyor içincede anne yanımda otur diyor ben yanında oturunca hemen uyuyor.acaba bu durum neyi gösteriyor korkuyor olabilir mi veya beni yanında hissetmek mi istiyor.aslında korkak bir çocuk değil.uyku sorununu çözmek istiyorum ama ona kızmak onu üzmek istemiyorum bu konuda neler yapmalım lütfen yardımcı olun.