Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 23 Aylik Zorunlu Sunnet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

23 Aylik Zorunlu Sunnet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pinar06.ozkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pinar06.ozkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 23 Aylik Zorunlu Sunnet
    Gönderim Zamanı: 3 Saat 13 Dakika önce Saat 15:44
Çok Degeli Kadir Hocam,

Öncelikle her daim sorularımızı yanıtladınız biz anneleri aileleri bu şekilde rahatlattığınız desteginizi elinizi üzerimizden çekmediğiniz için çok teşekkür ediyorum.

Sizi ikinci oğlum3 aylikken takip etmeye başladığım için Aslında sünnet için yedi yaşı bekleyecektim ancak zorunlu olarak bu yaşta yaptırmak durumunda kaldık. Ancak neredeyse hastanedeyken vazgeçecektim. genel anestezi olacağı için -23 aylik oldugu icin localde sabit tutmak mumkun olmaz dediler- Öncesinde test yapacağız dediler damar yolu açmaya çalıştılar ancak damarını bulamayınca önce ellerini sonra kollarını delik deşik ettiler ağlamaktan bayılacaktı. Vazgeçtik biz yaptırmıyoruz dedik üroloji doktoru geldi tamam önce anesteziyi verelim sonra damar yolu açarız dedi ameliyathaneye aldılar. Sonrasında işlem kısa sürdü 15 dakika sonra yanınıza geldim doktor ağrısı için Calpol ve enfeksiyon riskine karsi cefaks antibiyotik verdi. Sizin soru cevaplarinizdan antibiyotik hic kullanmadim.  Calpol cok agrisi oldugunda verdim. Bir de her altini actiginizda thiocilline pomad sureceksiniz dediler. Bugun 3. Gun. 3 gundur kesinlikle altini baglatmiyoe. Bez degdiginde aciyor diyor. 1- Oncelikle bu aci normal
Midir? 2-Siskinligi ve morlugu gecti ancak hala kizariklik devam ediyor. Normal midir? 3- Altini bağlatmamasi bir sorun yaratir mi? 4- kizarikliginin hala gecmemesi herhangi bir enfeksiyon ile ilgili olabilir mi? Antibiyotik kullanmak gerekir mi? 5- 3. Gun banyo yaptırabilirsiniz dedi. Ancak hala kizariklik gecmedigi icin emin olamadim. Ne onerirsiniz?

Sizden baskasina guvenemedigim icin yanitiniz benim icin cok onemli sayin hocam. Bu sunnet bizi sizin de yanitlarinizda anlattiginiz gibi yasi itibariyle cok yipratti. Yarin da iznim bitiyor ise baslayacagim. Bakici ve annem evdeki sureci yonetecek. Yonlendirmeleriniz ile insallah en kolay sekilde atlatabiliriz bu sureci.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.