merhaba özlem hanım.benim 22 aylık bir kızım var.Davranışları konusunda sıkıntım var.Normal mi yoksa ben mi abartıyorum bilmiyorum?Öncelikle yaramaz diyebilirim ama özellikle bana karşı.Davranışları çok agresif bir şey sorduğunda bağırarak kızarak cevaplıyor.Yapma dediğim şeylerin sürekli tersini yapıyor.Çok inatlaşıyor.Onun huyuna gitmezseniz kesinlikle dediğinizi yapmaz.İnanın sabrımı çok zorluyor.Sinirlerim çok bozuldu.Bir yere gittiğimizde özellikle yaş grubuyla çok uyumsuz.Tek çocuk olmasının etkisi vardır ama nasıl davranmalıyım ona karşı. arkadaşlarına kesinlikle oyuncaklarını vermiyor.Herkes onun istediği gibi oynasın istiyor ve herşeyi sahipleniyor.arkadaşlarının oyuncaklarını bile.üç tane top varsa birini eline alıyor ve onu mutlaka sahipleniyor başka toplarla kesinlikle oynamıyor ve onu kimselere vermiyor.davranışlarını nasıl düzeltmeliyim lütfen bir yol gösterin.sürekli hareketli ben nasıl davranacağımı bilemiyorum ve inanın sinirlerim çok bozuldu.nasıl davransam şaşırdım artık.
Ayrıca yaşına rağmen 10'a kadar düzgün bir şekilde sayabiliyor ve ana renkleri tanıyabiliyor.hafızasıda çok iyi.sizce bu yaş grubu için normal mi
Çok teşekkür ederim.