|
20lik dis ve antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2025 Saat 11:34 |
Merhabalar hocam,
Gomulu bir 20lik disim var ve cekilmesi gerekiyor ortodonti tedavi oncesi. Gomulu cekimlerde mutlaka sntibiyotik veriliyor ama ben onceden cok sik ve uzun donem kullandigim ve zararlarini vucudumda deneyimledigim icin hic kullanmak istemiyorum. Yok mudur bunun baska bir yolu acaba? Illa kullanmak mi gerekit cunku onlem amacli veriliyor diye biliyorum. Tesekkur ederim. Saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu sahtekarlik, son 20 senenin sahtekarligi. Benim cocuklugumda ve gencligimde, "dis cekildi" diye asla,
antibiyotik baslanmazdi. Esas agiz ici bakteriler, bu antibiyotiklerle yok edildiginde basiniz belaya girer.
|
|
![]() |
|
Mamocka ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nis 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 66 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Suan nasil sevindim anlatamam... sizi bulmadan once sinuzit yuzunden 5 kutu antibiyotik icmistim araliksiz. Dr ameliyat etmeyecegim seni dedi keske etseydi o zaman. Sonra vucudum sacma sapan semptomlar verneye basladi.
Peki, onlem almama gerek var mi, antibiyotik yerine oraya tatbik edebilecegim birsey? Dis gomulu bu arada hocam . Saygilarimla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir sey gerekmez. Tukrugun, "mucizevi" bir iyilestirici etkisi vardir.
Sadece bir gun sicak ve Sert gidalar tuketmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|