Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yaş sendromu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2 yaş sendromu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 202122
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2010 Saat 01:57
hoşgeldin terible two

ben donanımlıydım...başından beri ağlamalarına pek prim vermediğim için çok sorunumuz olmuyor..krizi kolayca atlatıyoruz.tabi başbaşa iken...

bu konuda asıl dertli babamız...baba evdeyken Eylül sürekli ''baba....baba....(ilgi yoksa)babaaaaa diye bir çığlıkla....Tüm naz ona ve onun evde olduğu anlarda...Şimdi sıra onu donanımlandırmada:)
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2530
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2010 Saat 01:52
Orjinalini yazan: hülya hülya Yazdı:

Sabah ağıtla uyandık arkadaşlar bakıcımız hasta olduğu için evde alperleyim ben
babalız işe gidecek diye alper deli oldu. ağla ağla beni dövdü babası gidiyor diye
benim oğlum babaya çok düşkün arkadaşlar neden bana karşı böyle davranıyor bilemiyorumCry

hulyacım sıkma canını...tunada babasına cok düşkündü..sen dit babamla yatcam ben derdi..yat derdım.bana kalmıs koca bır yatagın sefasını sürmek paha bicilemez hulya..cocuklar annelerle cok fazla görusup her işlerını bır guzel yaptırdıkları icin bır sure sonra yuz göz oluyolar..helekı calısan annelersınız cok zor işiniz..gecıcı bır dönem. belkıde ıkınızı bır arada görmek ıstıyodur..bu kısa zaman ıcınde...benım cocuklarım hangı gezegenden geldıler yahu ben hıc böyle seyler yasamadım....
ceylın arada bır ınatlasır..aglar aglar o boncuk gözlerı kıpkırmızı oluncaya kadar aglar..sabrımın bol oldugu bır gunumdeysem alırım balkona cıkarız aman kus uctu ucak gectı kırmızı araba gectı....vs.v.s unutmus gıtmıs.sabrım az oldugu zaman ıse sen otur agla orda derım.aglar aglar bittii derım hı der bana:)))yazarken bıle guluyorum ınanın....bıraz genıs olun yahu.bırakın aglasın kendıne zara vermedıgı surece tepınsın...tunada aynı sekılde sımdı yolda gıderken ıstedıgını almadıgım zaman gözlerı dolar sakın drım..gelmıyorum der bana.sn bılın derım yola devam ederım hıc arkamabakmadan.aaa bır bakmısım tuna arkamda bıtıvermıs...:)))
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2011 Saat 15:45
Kızlar bizde merhaba dedik 2 yaş sendromuna güleç oğlum gitti yerine ağlayan sızlayan hırçın oğlum geldi bizde hoşgeldin dedik yapacak bişi yok en güzel biçimde atlatırız inşallah şu dönemi Big smile
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2011 Saat 15:48
Bu arada yazılanların hepsini okudum herkese teşekkürler Big smile Aslında bundan 3 yıl önce bu sendromla bir kere daha tanışmıştık ama her sendrom aynı olmuyor maalesef şimdi evde abi faktörü de var onunla beraber aşmamız lazım bu günleri şimdilik abimiz destek oluyor ama arada isyan da etmiyor değil yaşadıkça yazarım buraya anılarımızı şimdi aklıma gelmedi birden .
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Puanlar: 9243
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 00:04
kolay gelsin gülsenim çok zor bir süreç buna bide abi faktörü eklenince zorluk iki kat oluyor en kolay şekilde atlatmanızı dilerim Smile

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 6026
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 13:23
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Bu arada yazılanların hepsini okudum herkese teşekkürler Big smile Aslında bundan 3 yıl önce bu sendromla bir kere daha tanışmıştık ama her sendrom aynı olmuyor maalesef şimdi evde abi faktörü de var onunla beraber aşmamız lazım bu günleri şimdilik abimiz destek oluyor ama arada isyan da etmiyor değil yaşadıkça yazarım buraya anılarımızı şimdi aklıma gelmedi birden .
Abla faktörlü pembe rengi de bizim evdeBig smile
Anneeee!!!! Arabayı kıramadığı için sinirlenen bir kız, ablası ne şekilde dokunursa dokunsun çığlığı basan yine o, her kapıya çıkanla ''Leyla paltosunu'' giyip gitmeye hazırlanan o.
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 14:08
Ayşegül hemde ne zor tecrube artı okumak elde var sendromlu Eren Nilgün sabah bakkal abimiz kapiyi çaldı , Eren kapıyı açamazsa koparıyor kıyameti abimiz de Neden hep o açacakmis banane banane kıskançliginda kapi koluna uzandim Eren cekiştiriyor o boşlukta Efe açtı kapıyı Eren öyle bir ağladı ki ben haydi odada ağla dedim ama nafile odaya da gitmiyor bakkala para vermeye calisiyorum sabah 8 apartman inliyor bakkal abimiz kapıyı kapadı tekrar zile bastı Eren actı bu sefer ama Efe ben acmistim banane diye mızmızlandı bu sefer gelde cık bu sendromdan :)
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 6026
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 21:03
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Ayşegül hemde ne zor tecrube artı okumak elde var sendromlu Eren Nilgün sabah bakkal abimiz kapiyi çaldı , Eren kapıyı açamazsa koparıyor kıyameti abimiz de Neden hep o açacakmis banane banane kıskançliginda kapi koluna uzandim Eren cekiştiriyor o boşlukta Efe açtı kapıyı Eren öyle bir ağladı ki ben haydi odada ağla dedim ama nafile odaya da gitmiyor bakkala para vermeye calisiyorum sabah 8 apartman inliyor bakkal abimiz kapıyı kapadı tekrar zile bastı Eren actı bu sefer ama Efe ben acmistim banane diye mızmızlandı bu sefer gelde cık bu sendromdan :)

Bakkal çok yakın,evimizin önünden de araba nadir geçer; Tuana Hira'yı elinden tutuyor, bakkala ekmek ve süt almaya gidiyorlar.İkisi de ağlamıyor,hava alıp geliyorlar.(Tabi onlara yakalanmadan takipteyiz)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 202122
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.