Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yaş sendromu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2 yaş sendromu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eki 2008 Saat 18:24
Orjinalini yazan: ARDAESRA ARDAESRA Yazdı:

Ne yalan söyleyeyim işe başladıktan sonra doğumdan sonra istifa eden anneleri kıskandım hep. Kendimi gönüllü köle gibi gördüm. Allahtan çok anlayışlı ve herşeyi paylaşabilen bir eşim var. Yoksa ne yapardım bilemiyorum. Aslında ciddi ciddi düşünnünce işin mali boyutu olmasa bile işten ayrılmayı göze alabilirmiydim bilemiyorum. Annelik ne kadar ilginç bütün işkencelere gönüllü olarak razı oluyoruz hatta severek üstelik bir seferi de yetmiyor bize. Biz adam olmayız valla:)))
Sabah bende çalışmayı özlediğimi düşündüm,sonra kızım kucağımda hem onu tutup hemde ona çorba yaptım kolum uyuşmuş bi şekilde ılıttım ve yedirmek istedim tabiki yemediCrykendi yesin diye verdim ama o çorbayla oyun oynadı ve akşamdan kalan yemek lekelerini yeni silmişken halı kurumadan yenilerini yaptı ama bu kez daha farklıydı olduğu gibi boca ettiConfusedama ben sakin sakin bi güzel temizledim ve temizlerkende kendi kendime söylendim,ben bu durumda deli olmam gerekirken ne sakinim hayret dedimLOLve ben bunları düşünürken her zaman çantasına aldğım ve yediremediğim nevalaleri çntadan çıkarmış ve krakerlerle pudingi saçmakla meşguldüConfusedkraker neysede çikolatalı pudingi dökmeden yetiştiğime şükür ediyom çıkartamıyomLOLConfused
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 21:43
okudukça korkuyorum ConfusedConfusedConfusedConfused sanki Ege yarın sabah kalkacak ve bütün huyları değişecekmiş gibi geliyo ConfusedConfusedConfused
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 12:36
Bazı çocuklar böyle olmuyomuş Ezo hem Ege maaşallah uslu bi çocukBig%20smileBide varya benim en büyük sıkıntım yememsi onu keşfettimConfusedO yemediği zaman hiçbişiyden zevk alamıyom canım hiçbişiy yapmak istemiyo Confusedmutsuz oluyorum kısacaCryCry

Dün hastanede hastaneyi ayağa kaldırdı,dr muayene edemedi,neyse bıraktı oyun odasına geçtik ordada azdı kudurdu hiçbişiy yemedi danino vereyim dedim ne mümkünTonguever oynayım onlarla dedi patlatacak oralara aldım aldım diye kıyamet koptu bekleyenlar baktım karşıdan kalktılar uzağa oturdularConfusedevde neysede kalabalıkta daha zorCryCryCrysonra muayene oldu gık demeden yoruldu herhal ama drun masasını birbirine kattı,ben kadınla konuşamadım onun yüzünden,recete kağtlarını dağıttı kalemleri aldı attı açat kutusunu iki kez devirdiCryCryCryben onları toplarken numune gözlük camları cekmecesine gitti zor tuttumCryCryyerlerde tepindi bi elimle onu tuttum öteki elimle oraları topladımCryCryCry
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 851
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 12:47
ya evet benımkıde yememe sorununu var hastalıkla bırde işin ıcınde ama başkası verınce coook guzel yıyıyor bana naz yapıyor
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1046
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:05
emine yazdıklarını okudumda bende hemen hemen aynı sorunları yaşıyorum kızımda. evde hadi neysede dışarı çıktığımızda çok zor oluyor zaptetmekTongue bu yüzden biyere gidemez oldum Crysen maşallah baya sabırlısın ama ben senin kadar sabırlı değilim malesef çok çabuk sinirleniyorum bazen çok yorulduğumu düşünüyorum sinirlerim çok yıprandı ama uyuduğunda o masum ifadesini görünce kendime çok kızıyorum Cry çocukbu tabiki de çocukluğunu yapacak diyorum Allah bana da sabır versin inşallah bu zamanı bir anönce atlatırız.
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:14
Raziyeim benimki başkasındanda yemiyoCryüstelik o başkaları yeme veya huyuyla ilgili bişiy söyeliyince tahammül edemiyom,çünkü millet nasıl çocuk büyüttüğünü hemen unutuyo ve sanki mükemmel bi annelermiş gibi anlatıyolar halbuki yaşadım gördüm onlarıdaConfusedAngry

Ayşegülcüm inan bende sabırlı değilimCryAllahım dağına göre kışını ver dedim ama yinede şükür ediyoz tabi..Dün dışarda çektiğim eziyeti anlatamam eşim bi yere gitti ve o gelene kadar oralarda olmam gerekiyodu ne yapacağımı şaşırdım arabasınıda almadımdı hadi dolaşsın dedim,normalde arabasına oturmayan kızın kucak isteyeceği tuttuCryCryCryayakkabılardan yürüyemiyom bende kendimi bi cafeye attım bişiy yiyim onada yedireyim dedim saat 12:30 ve zerre bişiy yemediConfusedordada 1 çatal börek yedi sadece ama masayı birbirine kattı çayımı bitirmeden kalktımCryakmerkeze yakındık oraya gittim mağazalara bakınayım oda dolansın dedim ama mağazadaki ayakkabıları toplamaya başlayıp vermeyince ordanda çıktımLOLConfusedeşim gelene kadar dışarda ayazda onu bekledikConfusedsabah uyuyodu giydiriyoken ve ona rağmen uyumadıConfusedeve geldik çorba yaptım saat 4 de yarım kaseyi zorla yedirdim onlada yattıCryCryCrydeyin şimdi ben ne edemCry
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:23
benimki isyanlarda herseye muhalefet sunu yap oğlum diyorum yapmıycam diyor, bende peki oğlum diyip susuyorum, o zamanda anne yapçam diyorLOL oyle idare ediyoruz işteWink
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2008 Saat 13:23
eminem sabır aşkım be biliyom geriden söylemesi kolay geliyo diyeceksin ama bırak acıktığı zaman yesin ister nasılsa ConfusedConfusedConfused Zuhalin yaptığı yaramazlıkları Egede yapıyo ama annecim ben üzülüyorum dedimmi bırakıyo kuzum EmbarrassedEmbarrassed ben dün akşam Egeye yemek yedirmeye çalıştım canı istemedi herhalde biraz ısrar edince başladı kapıları çarpmaya çarptığı bişey değil buzlu cam var kapılarda inecek kafasına Confused oğlum dur diyorum dinlemiyo baban kızar dedim hemen bıraktı EmbarrassedSmile

Biz üstüne düştükçe bir sinir geliyo çocuklara istemedikleri bişeyi ısrar etmeyegör Tongue
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.