Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > İki Yaş Sendromu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 yas sendromu ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 yas sendromu ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
derya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 yas sendromu ?
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2009 Saat 17:33
ozlem hanım merhaba ;
kızım 22,5 aylık eylul 18de 2 yasına gırecek. Dogdugundan bu yana bır uyku problemıdır gıdıyor oncelerı gece 6-7 defa uyanıp sadece emmek ısterdı fakat sımdılerde (hala emıyor ) gecelerı kalkıp aglıyor ve asla susturamıyoruz , kızım ne oldu ne ıstıyorsun dıyorum kucagıma alıyorum opuyorum sarıyorum hayır hıc durmadan aglıyor babasını kaldırıyor ve mutfaga goturuyor mesela salatalık ıstyor elıne alıp gelıp uyuyor . ama bu sebepsız yere uyanıp aglamaları mahvettı bızı dayanamıyoruz artık neye agladıgını da anlayamıyoruz bazen kendı kendıne susuyor bazen mutfaktan bırseyler alarak ...krese gıdıyor yaklasık 8 aydır ınanılmaz sevıyor gıyınmeyı suslenmeyı altı kırkıyken asla rahat etmeyen cocuk sımdılerde ne altını degıstırtıyr ne uzerını sadece ve sadece elbıse gıymek ıstıyor kırlı krılı elbıselerle yatmak ıstıyor ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ısedıgını yapmadıgımız zaman da yerlere aıyor kendını artık kusana kadar aglıyor ve yıne de durmuyor ıstedıgı olsun dıyor ben de once hayır dıyıp sonra evet demek ıstemıyorum ve kararlı davranmaya calısıyorum fakat nafıle o benden daha kararlı cıkıyor cunku sonu gelmıyor bırturlu artık benım de sınırlerım bozuluyor ve hıc zaman gecıremıyorum dogru duzgun kızımla cunku herseyde sorun hersey sorun....

2 yas sendromu olanılır mı ? ne yapmalaıyım yardımcı olun ltfen...
tsk

ipek böceğim,minik kelebeğim:))
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2009 Saat 22:19
iki yaş sendromu tam da bu. istediğini yaptırmk için elinden geleni yapacaktır. hayırlarınız çok az ma net olsun ve değişmesin. yorgun ve gerginseniz baştan evet deyin. hayır deyip sonunda vazgeçtiğinizde tutturmasını pekiştirmiş oluyorsunuz. çok zor ancak, ısrar ettiğinizde,inatlaştığınızda kaybeden siz olursunuz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.