ozlem hanım merhaba ;
kızım 22,5 aylık eylul 18de 2 yasına gırecek. Dogdugundan bu yana bır uyku problemıdır gıdıyor oncelerı gece 6-7 defa uyanıp sadece emmek ısterdı fakat sımdılerde (hala emıyor ) gecelerı kalkıp aglıyor ve asla susturamıyoruz , kızım ne oldu ne ıstıyorsun dıyorum kucagıma alıyorum opuyorum sarıyorum hayır hıc durmadan aglıyor babasını kaldırıyor ve mutfaga goturuyor mesela salatalık ıstyor elıne alıp gelıp uyuyor . ama bu sebepsız yere uyanıp aglamaları mahvettı bızı dayanamıyoruz artık neye agladıgını da anlayamıyoruz bazen kendı kendıne susuyor bazen mutfaktan bırseyler alarak ...krese gıdıyor yaklasık 8 aydır ınanılmaz sevıyor gıyınmeyı suslenmeyı altı kırkıyken asla rahat etmeyen cocuk sımdılerde ne altını degıstırtıyr ne uzerını sadece ve sadece elbıse gıymek ıstıyor kırlı krılı elbıselerle yatmak ıstıyor ne yapacagımı sasırmıs durumdayım ısedıgını yapmadıgımız zaman da yerlere aıyor kendını artık kusana kadar aglıyor ve yıne de durmuyor ıstedıgı olsun dıyor ben de once hayır dıyıp sonra evet demek ıstemıyorum ve kararlı davranmaya calısıyorum fakat nafıle o benden daha kararlı cıkıyor cunku sonu gelmıyor bırturlu artık benım de sınırlerım bozuluyor ve hıc zaman gecıremıyorum dogru duzgun kızımla cunku herseyde sorun hersey sorun....
2 yas sendromu olanılır mı ? ne yapmalaıyım yardımcı olun ltfen...
tsk