Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 Yaş çocuk anneleri,YARDIMMMMM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2 Yaş çocuk anneleri,YARDIMMMMM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 13:25
kızlar ben de bu alıştırma bardağından çok memnun kaldım.. ucu yumuşak olduğundan olsa gerek suyu çekmesi çok kolay oluyor.. özellikle de gece yarı uykuluyken.. birsürü almıştım ama uykulu olunca çokcuk çekti çekti gelmedi hiç birini kulanamadık. bir arkadaşımın bu tür ürünleri satan bir mağazası var.. bana bunu verdi.. harika.. yalnız tek kötü yanı ucu yumuşakl oldugundan sık sık yenisini almak zorunda kaldım.. çünkü parçalanıyordu bir süre sonra.. ama ben dışarıda eline oyalansın diye veriyordum bazen o yüzden habire parçalanıyordu.. sadece birşeyler içirecekseniz daha uzun süre kullanabilir.. fiyatı da 7-8 civarı..

ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 12808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2009 Saat 01:25
burcum canım bende de ave..tin uçları var zaten ama biberona takılı fakat sıpa sert ucuyla istemiyor yumuşak ucuyla veriyorum bende.."biberonu aldı abim" diyince emme bakımından sandım.Big smileLOLLOLLOLLOL Alıştırma bardağında su vermeye başladım ama kendi bir içiyorsa üstü ve yerler iki içiyor ters çevirip yerlere döküyor sıpaLOLLOLLOL bugunde ilk defa p..rın sporcu suyundan verdik ohh şükür içti ben çok kasıyorum hem kendimi hem çocuğu bu da benim için Tonguebırak dimi koca adam olduPig

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2009 Saat 22:57
damlatmayan bardaklardan kullan önce.. o yerlerin 2 içme mevzusu biz de oluyor canım aradaLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.