Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 Yaş çocuk anneleri,YARDIMMMMM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2 Yaş çocuk anneleri,YARDIMMMMM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 01:09
burcum canım mesela gece  biberonsuz nasıl verecem kız bi akıl verStern Smile biberon ve emziğin dişleri ve ağız yapısını bozduğunu biliyorum emziği 18 aylıkken  bıraktık... Alıştırma bardaklarıyla versem ne dersin?Wink 

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 02:24
bende 1 yaşından sonra kutu süte geçtim hiçde zorlanmadık arada aptamilde verdim ama sonrası gerek olmadığını düşünerek bıraktım biz doğdu doğalı biberon kullanıyoruz emzirme ve mama takviyesi olarak biberonu bıraktırıcam bende bu aralar sana tavsiyem hiç biberona başlama direk alıştırma bardağına başla veya normal bardakla bide biberon bıraktırmak için uğraşırsın misal yağmur yemek yemezdi çok zorlanıyordum ki hala zorlanıyorum önceden yemediğinde aç kalmasın diye çorbasını bile biberonda içerdi o kadar düşkündü şimdi ole değil bırakıyor yavaş yavaş bende pınar kullanıyorum güvenle içiriyorum sana tavsiyem kutu sütü kullanSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 09:54
2yaşına kadar çocuk sütlerinden içirdik artık kutu süt veriyorum gece yatmadan önce ve sabah uyanınca içiyor biberonlaSmileiki yaşına kadar sabaha karşı acıkıyorlar ama sonra bu düzeliyor canım gece içtimi bir daha uyanmıyorlar rahat uyku uyamana az kaldıWinktabi ekstra bir durum olmazsaSmile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 10:04
benimde tuzum olsun nedense süt tamamen hayatımda olduğu içinmidir nedir bu konuyla birşey sorulduğunda yada söylendiğinde yazmadan dayanamıyorumBig smilekızlar daha öncede söylemiştim bilen bilir bende gıda teknikeriyim ve hala irtibatta olduğum hocalarım var iş konusundan daha çok kızım için çoğu kez rahatsız etmişimdir onları ve zaman zamanda sizinle hep paylaştım canım ben kızıma günlük süt kullanıyorum bulamadığım zamanlarda ise pı..ın kutu sütünü hiç şaşamaz:)evet açık sütü çok ama çok güvenilir bulduğun yerden alabilirsin besin değerinin ölmemesi içinde 5 dakikadan fazla kaynatmamalısın durum böyle oluncada mikroplar ölmüyor daha fazla kaynatıncada besin değeri gidiyor eğer biraz uzağındaysa bile ama vars agünlük sütü tercih etmen en doğrusu büyük fabrikaların şişede sütlerini tercih edersen steril olduğuna emin olabilirsin tabi bide kutuda günlük sütler var çoğu markette oluyor onuda tercih edeblirsin bide plastik gibi bir ambalajda var onu tavsiye hiç etmem canım ...eskiden çocuk sütlerinden bende veriyodum ara sıra değişiklik olsun diye ama sonra içme sinmemeye başladı çünkü o süt işleniyo güvenemedim devam mamaları hakkında bişey diyemiyeceğim ama nacizane fikrim sonuçta sütle aynı besin değerini taşıdığına inanmıyorum çünkü oda işlemden geçiyor ama süt Allah vergisi doğal....
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 11:09
Canım ben 19-20 aylıkken biberonu bıraktırmıştım ve bu badrakla içiriyorum, suyunu ve sütünü bu bardakla içiyor Smile

Düzenleyen fatoş - 23 May 2009 Saat 11:15
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 11:38

bende yazayım bişeyler bariLOLLOLLOL

zeynep  sütü hep zorla içti  sonra süt alerjisi var diye bir süre süt içirmedim CryCrysonra içirebilirsin dediklerinde hem pınarın küçük kutularda çocuk devam sütünü içiriyorum bir kutu sabah bir kutu gece yatarken içiyo .. biberon konusuna gelince hiç biberon kullanmadık  6 aylıktı normal bardaktan suyunu içebiliyodu  dışarı çıktığımızda yada gece susadığındada alıştıma bardağı kullandım daha bir yaşına gelmeden pet şişeden bile üstüne dökmeden su içebiliyordu LOLLOLben hep biberona karşıydım tabi ara ara keşke alıştırsaydım dediğim zamanlar oldu Tongueama sonra hemen vazgeçtim LOLLOLzeynep gece hiç beslenmedi yani emerken gece uyanıp emiyordu ama memeyi bıraktıktan sonra çook çokk nadir gece açıktığı için uyandığı oldu onun haricinde gece hiç süt vermedim bir iki kere denedim  ama o derin uykuda bile reddettiConfusedConfused
son söz 2 yaşından sonra artık ne olsa içebilirler ya koca çocuk oldu hepsi Big smileBig smileama açık süte karşıyım açıkcası ineğim olsa ve ben kendim sağsam içiririm ama LOLöyle dışarda açıkta satılan sütü içirmem ...
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 12:56
Teşekkür ederim arkadaşlarSmilepeki pın..rın normal kutunu sütünümü çocuk sütünümü kullanıyorsunuz?

Fatoş'cuğum  o bardağın markası tam olarak ne?o linkteki sitede   stokta yok...Teşekkür ederim canım.
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 May 2009 Saat 13:18

ben normal sütünü kullanıyorum.. çocuk sütünü arasıra veriyorum... çok gerekli görmedi kadir beye sormuştum..

sunacım o bardağın bir sürü çeşidi var piyasada..
Gamze önce alıştırma bardağıyla ver sonra kendiliğinden normal bardağa geçilir zaten geceleri.. ben de gece alıştırma bardağıyla veriyordum hep dökülür diye.. sonra bir gün hepsi makinadaymış mecburen bardakla verdim baktım sorun olmuyor.. ondan sonra hep bardakla içirdim geceleri sütü.. ayrıca dip not geceyim.. anne sütünü 12 aylıkken bitirmiştim.. ondan sonra da gece uynadığında sudan başka birşey vermedim hiç.. yatmadan önce içer sütünü sonra sabaha kadar birşeye ihtiyacı olursa sadece su verdim.. abimin çocuk doktoru bir arkadaşım çocugu nasıl alıştırırsan öyle gider demişti.. 1 yaşından sonra gece hiçbirşey yiyip içmeye gereksinimi yok dedi.. eğer geceleri süt benzeri şeyler vermeye devam edersen çocuk kan şekerini ona göre salmaya başlar bundan sonrası da öyle devam eder diyince sütü, apt..li kestim.. kısaca kendin gibi düşün dedi.. akşam yemeğinden sonra kahvaltıya kadar bir ihtiyacın var mı diye.. haklıydı mantıklı geldi... gerçi ben yemekten sonra yatana kadar habire tıkınıyorum ama o ayrı tabiLOLLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.