Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 soru (öğle uykusu ve yulaf ezmesi)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 soru (öğle uykusu ve yulaf ezmesi)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
snowpea Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 soru (öğle uykusu ve yulaf ezmesi)
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2010 Saat 11:54
Merhaba Kadir Bey,

16 aylık bir oglum var. Normalde uyku sorunu hiç yaşamamıştık. Kendi kendine yatağında uyurdu hem ögle hem akşam. Bayramda şehir dışına gittik. Orada da bebek  yatağı olmadığı için bir odaya yer yatağı yapıp uyutuyorduk. Ama orası yabancı bir ev oldugu için uyuyana kadar yanında duruyordum (normalde yatagına bırakıp giderim). Şimdi döndüğümüzden beri öğle uykularında yanında birini ister olmuş bakıcısının anlattıgına göre. Uyusa bile yanında ayrıldıgınızı anlar anlamaz kıyamet kopatıyormuş. Akşamları da artık yatagına bırakıp gidemiyorum , uyumasını beklemek gerekiyor. Yoksa kendini yırtarcasına ağlıyor. Hiç ağlamayan bir çocugun bu şekilde huy değiştirmesi neden olabilir. Tatilde uyurken ben yanında oturdugum için mi acaba? Nasıl tekrar eski haline getirebilirim?
Bir diger sorum da sabahları babası kahvaltıda sütlü yulaf ezmesi yiyor ve oğlum da ondan yemek istiyor. Arada bir onun kahvaltısını da yulaf ezmesi ile hazırlayabilir miyim, zararı olur mu?

Çok teşekkür ederim şimdiden..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118151
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2010 Saat 13:05
Eninde sonunda, bir gün onunla  "papaz" olacaksınız...Ne kadar erken davranırsanız, o kadar az acılı olur. Yatağına bırakın ve ilgilenmeyin, 3-4 gün ağlar alışır..Yulaf yemesinde bir sakınca yokda, klasik kahvaltının suyumu çıkmış... 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.