Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 soru hoppala ve gaz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 soru hoppala ve gaz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 735
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 soru hoppala ve gaz
    Gönderim Zamanı: 29 Tem 2012 Saat 16:57
hoppala zıpıp kanguru gibi şeyleri erkek çocuklarında kullanmak sakıncalı diye duydum. kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar kısırlığa vs sebep oluyrmuş
gerçekten de sakıncalımı? kullanmamalımıyım?

ve birşey daha. 
oğlum 4 ay 5 günlük hocam doğduğu günden bu yana hep kusuyordu ağzından burnundan geliyordu fışkırtarak her götürdüğüm doktor kilo alıyorsa normaldir dedi. kilo alımıda iyiydi. ilk iki ay sürekli kustu sonraki 1 ay 2 kez bu şekilde kustu son 2 3 haftadırda sadece akşamları uyukusundan kusarak uyanıyor.dün de tabiri caizse kuş gözü kadar hafif pembemsi balgam bulaşmıştı üstüne telaşlandım acile götürdüm karın filmi ve idrar tahlili yaptılar filmde oooo karnı gaz dolu ,hemen lağman yapalım dedi bende dün kakasını yapmamıştı ondan olabilir mi ?çünkü gazını agzından da cıkartıyor pırtınıda rahat yapıyor huysuzluğu huzursuzluğu yok dedim. (ilk zamanlar gaz problemi yaşadıgından tipinden anlıyorum gaz sancısı cektiğini ) olsun lağman yapalım tekrar film çekelim dedi bende yaptırmadan geri getirdim. hiçbir sonuç alamadım anlayacagınız.kusmaları gazlamı alakalı? lagman yaptırmamakla hatamı ettim? teşekkürler.

Düzenleyen lagrima - 29 Tem 2012 Saat 16:59
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2012 Saat 10:23
1- Bunların hiçbiri sağlığa veya "erkekliğe" zararlı değildir. Asırlardan beri kullanılan araçlardır. Niye böyle " Korkutmalar" hep bizim memleketten çıkarda, yabancı ülkelerden çıkmaz?  Bu saçmalıkları genellikle bunlara para vermek istemeyen evdeki "büyükler" uydururlar.
2-Kusma+ Kilo alma= Ya fazla yediriyorsunuz, yada gazını iyi çıkaramıyorsunuz. Fazla yedirirseniz, kaka rengi, altın sarısından "yeşile" dönebilir. Gaz dan oluyorsa; hıçkırık ve yellenme artar.
3- Gazlı bebeklere "Lavman" SAHTEKARLIKTA GELİNEBİLECEK EN UÇ NOKTA OLSA GEREK.  Ya ilave para tırtıklayacak, yada performansını arttıracak. Yazıklar olsun.
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 735
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Tem 2012 Saat 23:49
sanırım gazdan oluyor hıçkırık ve yellenmesi var. ne yazık ki bizim ülkemizde böyle. teşekkürler.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.