Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Öğretmen - Eğitmen - Yaşam Koçu Anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2. sınıf günlüğüm
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2. sınıf günlüğüm

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6954
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2010 Saat 22:45
Tebrikler güzelim

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1897
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2010 Saat 23:07
Orjinalini yazan: bertobat bertobat Yazdı:

bugün anne ve babaların yaptığı kes yapıştır çalışmalarına.......sanki öğrencinin yapmadığını bilmiyormuşum gibi değerlendirme verdim.........allah aşkına bir tane veli meb e yazmıyor biz bıktık bunları yapmaktan.....çocuk nasıl yapsın bunları demiyor........bizde istemeye devam ediyoruz çalışmaları.......anaokuluna giden çocuk yapabilir ama bende yarısı gitmemiş makası daha yeni yeni kullanıyo..........nasıl yapsın çocuk
aslında bu durumdan velilerde şikayetçi... ben hangi hanımlar arası toplantıya gitsem herkes verilen ödevlerden kes yapıştırlardan dert yaniyor.bence şikayet etme konusunu velilere çıtlatmalı yazık onlarda herşeyi öğretmenden biliyor.. ne bilsin meb e bir iki satır yazmayı..
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eki 2010 Saat 23:59
kesinlikle. doğru diyosun................merkez okullarda itiraz eden yok gibi.çocuk yapıyo diyo.......ben köydede görev yaptım yavrum kartonu nerden bulsun çıktıyı nereden alsın nereden ne kessin........çok saçma.........örgütlensin bencede veliler......biz laf edersek suç oluyo..........
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2010 Saat 08:31

cuma günü en sevdikleri hayvanın maskelerini yaptılar.........en sevdiği hayvana ait masalı anlattılar..........çok keyifli çok renkli bir etkinlikti.

Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2010 Saat 08:37

onluk

birlik

Karton kutuya 2 adet göz ekleyerek bir toplama çıkartma ve problem çözümüne yardımcıolacak bu kutuyu elde edebilirsiniz

Birlikle için fasülye onluklar için çubuk kullanıp.. toplama... çıkartma ..eldeli toplama.. eldeli çıkartmanın mantığını anlata bilirsiniz

Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2010 Saat 08:41

Bir kutuya 10 tane göz yapıp ritmik sayma ve çarpma işleminin mantığını anlata bilirsiniz.bölme işlemindede kullana bilirsiniz.........oldukça yararlı bir kutu....

Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2010 Saat 08:46
dilbilgisi ile ilgili konu anlatımından sonra kes yapıştır etkinlik yaptırıyorum.........oldukça yararlı oluyor.........boş bir kağıt dağıtıyorum ardından etkinlikte kullana bilecekleri resimli şekili fotokopiler dağıtıyorum.......konu ile alakalı olarak başlık atın diyorum ve resimleri kelimeleri kesip yapıştırın diyorum........en iyileri panoda sergiliyorum...aslında hepsini sergiliyorum çünkü öğrenci daha çok motive oluyor.....çocuk kendi yaptığını çok güzel öğreniyor
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Kas 2010 Saat 08:49
Orjinalini yazan: nurdan nurdan Yazdı:

Orjinalini yazan: bertobat bertobat Yazdı:

bugün anne ve babaların yaptığı kes yapıştır çalışmalarına.......sanki öğrencinin yapmadığını bilmiyormuşum gibi değerlendirme verdim.........allah aşkına bir tane veli meb e yazmıyor biz bıktık bunları yapmaktan.....çocuk nasıl yapsın bunları demiyor........bizde istemeye devam ediyoruz çalışmaları.......anaokuluna giden çocuk yapabilir ama bende yarısı gitmemiş makası daha yeni yeni kullanıyo..........nasıl yapsın çocuk
aslında bu durumdan velilerde şikayetçi... ben hangi hanımlar arası toplantıya gitsem herkes verilen ödevlerden kes yapıştırlardan dert yaniyor.bence şikayet etme konusunu velilere çıtlatmalı yazık onlarda herşeyi öğretmenden biliyor.. ne bilsin meb e bir iki satır yazmayı..
bu konu ile ilgili veliler bizim ilçeye şikayette bulunmuşlar.........toplantıda müdür elinizden geldiğince bu etkinlikleri okulda yaptıramamızı.........velinin yaptıpı ödeve 0 vermemizi..........eğri büğrüde olsa öğrencinin yaptığı etkinliğe 100 vermemizi söyledi.............darısı diğer ilçelerin başına artık
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.