2. SINIF ANNELERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende isterim o topitoptan bebek görmeye gelirsen bir gün unutma sakın topitopumu hocam
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Nurtoplarına topitoplar feda olsun
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim topitopum olmayacakmış Zehra sağolsun
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ahahahahahahahahaaa koptum uçuyorum ahahahhaaa
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ya kıyamam sana gamzem .. ben senin çocuk hakkındaki kararının netliğini bildiğim için izin vermedim yaa .
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
biliyorsun bilmesine de insan öyle der mi hadi ben diyorum diye her dediğimi onaylamak zorunda mısın dünürüm bir topitopum bile yok gel de gülümse
|
|
iremis
Üye Kayıt Tarihi: 01 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2.sınıf nası gıdıyo annelerr:))bızım bu sene bırde kardesımız gelıyo ınsallahh:))
|
|
Gülsen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ay çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah
2. sınıf valla nasıl gidiyor kör topal sınavlar falan var artık Bizim sıkıntımız Türkçe ile yazı yazmaktan hiç hoşlanmıyoruz yok böyle bir şey
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|