|
2. SINIF ANNELERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende isterim o topitoptan
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Nurtoplarına topitoplar feda olsun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
benim topitopum olmayacakmış Zehra sağolsun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
ahahahahahahahahaaa koptum uçuyorum ahahahhaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
ya kıyamam sana gamzem .. ben senin çocuk hakkındaki kararının netliğini bildiğim için izin vermedim yaa .
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
biliyorsun bilmesine de insan öyle der mi hadi ben diyorum diye her dediğimi onaylamak zorunda mısın dünürüm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iremis ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
2.sınıf nası gıdıyo annelerr:))bızım bu sene bırde kardesımız gelıyo ınsallahh:))
|
|
![]() |
|
Ay çok sevindim
![]() ![]() ![]() 2. sınıf valla nasıl gidiyor kör topal sınavlar falan var artık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|