2. SINIF ANNELERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
esma24
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Haz 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
rehber öğretmenle görüştüm bugün dediğiniz gibi oğlumun öğretmenini çekiştirmedim sadece arkadaşlık kuramadığını anlattım destek olacağını söyledi gittim öğretmenin de özür diledim ama öğretmeni farklı bir kişilik bir çok öğrencide onu sevememiş ve haklılar da
bir tanecik arkadaşı olsa onun için sevinerek gider morali düzelir inşaallah rehber öğretmen yardımcı olur size de çok teşekkür ederim gerçekten destek oldunuz
|
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım |
|
MELODİ
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 24 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 669 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kızlar zor valla
çocuk okutmak rabbim hepinizin yardımcısı olsun
|
|
erensoy
Üye Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Arkadaşlar, benim çocuğum 3. sınıfa geçti bu sene ve bir devlet okulunda okuyor. Bu sene ingilizce kursuna başlatmak istiyoruz. Çeşitli araştırmalar yaptım ama karar veremedim. Bu konuda önerisi ve deneyimi olan varsa bana yazabilir mi. Küçük gruplu kursları ve oyunla öğretim yönetmini tercih ediyorum.
|
|
superisi
Altın Üye Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3392 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1. Sınıfı bitirdik çok şükür. Kendi adıma söyleyeyim ki çok zor bir yıldı. Artık 2. sınıfa geçti daha rahat daha kolay. Yeni dönem herkese hayırlı uğurlu olsun.
|
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2013-2014 2. sınıf annelerimiz neredeler ? Her şey rutine oturdu anlatımlar sürekli tekrar oluyor mu diyorsunuz? Biz anlatalım o zaman
Biz bu yıl okul değiştirdik son hafta verdiğimiz bir kararla. İstanbulda bağlı olduğumuz ilçe geçen sene ki okulu ortaokula dönüştürmüştü bizi de öğretmenimizle beraber başka bir okula göndermişti. Aslında devam edecektik ama son anda Efe'nin de fikrini alarak okul değiştirdik. Şimdilik yeni okul ve öğretmenimizle iyi anlaştık gibi Efe çabuk kaynaşan bir çocuktur zaten ortamlarda çekindiğini belli etmez hemen uyar ortama. Öğretmenimiz erkek bu sefer umarım herşey yolunda gider burada
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bizde gelelim buraya
Bizim aynen devam herşey,bu yıl çok rahat elhamdullilah.Neredeyse okulun bahçesine bile girmedim bu hafta kapıdan bıraktım çıktım
Ha bide müfredata İngilizce dersi eklenmiş,daha önce 4. sınıfta başlayan dersi bu yıldan itibaren 2. sınıftan uygulayacaklarmış,seham pek mutlu
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gülsencim hayırlı olun canım yeni okulunuz..
hilal sorunsuz başlamanız ne güzel . bizde zeynep son iki gün gidebildi okula . sorun olmadı çok şükür biraz heycanlı ve sitresliydi her zamanki gibi ama okula girer girmez gitti heycanı .. |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|