Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > İlköğretim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2. SINIF ANNELERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2. SINIF ANNELERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esma24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2010 Saat 22:44
rehber öğretmenle görüştüm bugün dediğiniz gibi oğlumun öğretmenini çekiştirmedim sadece arkadaşlık kuramadığını anlattım destek olacağını söyledi gittim öğretmenin de özür diledim ama öğretmeni farklı bir kişilik bir çok öğrencide onu sevememiş ve haklılar da
bir tanecik arkadaşı olsa onun için sevinerek gider morali düzelir inşaallah rehber öğretmen yardımcı olur 
size de çok teşekkür ederim gerçekten destek oldunuz 
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
MELODİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 669
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MELODİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2011 Saat 17:03
kızlar zor valla
çocuk okutmak  rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Yukarı Dön
erensoy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı erensoy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2011 Saat 15:03
Arkadaşlar, benim  çocuğum 3. sınıfa geçti bu sene ve bir devlet okulunda okuyor. Bu sene ingilizce kursuna başlatmak istiyoruz. Çeşitli araştırmalar yaptım ama karar veremedim. Bu konuda önerisi ve deneyimi olan  varsa bana yazabilir mi. Küçük gruplu kursları ve oyunla öğretim yönetmini tercih ediyorum.
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3392
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı superisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2011 Saat 15:22
1. Sınıfı bitirdik çok şükür. Kendi adıma söyleyeyim ki çok zor bir yıldı. Artık 2. sınıfa geçti daha rahat daha kolay. Yeni dönem herkese hayırlı uğurlu olsun.

ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 13231
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2013 Saat 18:59
2013-2014 2. sınıf annelerimiz neredeler ? Her şey rutine oturdu  anlatımlar sürekli tekrar oluyor mu diyorsunuz?LOLLOLLOL Biz anlatalım o zamanLOLLOL

Biz bu yıl okul değiştirdik son hafta verdiğimiz bir kararla. İstanbulda bağlı olduğumuz ilçe geçen sene ki okulu ortaokula dönüştürmüştü bizi de öğretmenimizle beraber başka bir okula göndermişti. Aslında devam edecektik ama son anda Efe'nin de fikrini alarak okul değiştirdik. Şimdilik yeni okul ve öğretmenimizle iyi anlaştık gibi Efe çabuk kaynaşan bir çocuktur zaten ortamlarda çekindiğini belli etmez hemen uyar ortama. Öğretmenimiz erkek bu sefer umarım herşey yolunda gider burada Star
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hilal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2013 Saat 22:22
Bizde gelelim burayaBig smile

Bizim aynen devam herşey,bu yıl çok rahat elhamdullilah.Neredeyse okulun bahçesine bile girmedim bu hafta kapıdan bıraktım çıktımPig

Ha bide müfredata İngilizce dersi eklenmiş,daha önce 4. sınıfta başlayan dersi bu yıldan itibaren 2. sınıftan uygulayacaklarmış,seham pek mutluSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hilal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2013 Saat 22:23
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

2013-2014 2. sınıf annelerimiz neredeler ? Her şey rutine oturdu  anlatımlar sürekli tekrar oluyor mu diyorsunuz?LOLLOLLOL Biz anlatalım o zamanLOLLOL

Biz bu yıl okul değiştirdik son hafta verdiğimiz bir kararla. İstanbulda bağlı olduğumuz ilçe geçen sene ki okulu ortaokula dönüştürmüştü bizi de öğretmenimizle beraber başka bir okula göndermişti. Aslında devam edecektik ama son anda Efe'nin de fikrini alarak okul değiştirdik. Şimdilik yeni okul ve öğretmenimizle iyi anlaştık gibi Efe çabuk kaynaşan bir çocuktur zaten ortamlarda çekindiğini belli etmez hemen uyar ortama. Öğretmenimiz erkek bu sefer umarım herşey yolunda gider burada Star
Hayırlı olsun hocam,inş. bu okuldanda öğretmendende arkadaşlardanda memnun kalırsınız.
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2013 Saat 22:37
gülsencim hayırlı olun canım yeni okulunuz..

hilal sorunsuz başlamanız ne güzel .

bizde zeynep son iki gün gidebildi okula . sorun olmadı çok şükür biraz heycanlı ve sitresliydi her zamanki gibi ama okula girer girmez gitti heycanı ..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.