Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > İlköğretim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2. SINIF ANNELERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2. SINIF ANNELERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 172
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esma24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2010 Saat 22:29
merhabalar
benim oğluşumda ikinci sınıfa başlıyor yine sıkıntılı günler geçen yıl kabus gibiydi aslında akıllı bir çocuk zeki ama çok çekingen arkadaşım yok diye okula uyum sağlayamadı gitmek istemiyor ama bu sene onun için elimden ne geliyorsa yapacağım rehber öğretmenler psikologlar ne yol olsa başvuracağım
inşaallah daha güzel başarılı bir yıl olur tüm  çocuklar ve anneler için
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 13231
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2010 Saat 23:17
Allah kolaylıklar versin umarım bu yılı sıkıntısız atlatırsınız öğretmeni ve okulu sevmek çok önemli bu yaşta 
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10127
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sengul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 00:19

bizde yarın  2. sınıfa başlıyoruz. Bende heyecanlıyım oğlumda..Smile

Benim sorunumda farklı Confusediştahsız biliyosunuz oğlum. Onu sabahları kahvaltı  ettirmek için çok uğraşıyorum, çok zaman  alıyo, sağa sola bakıyo,oyalanıyo,.........Confused .... Kahvaltısını etmeden ben hazırlanamıyom.Confused O kahvaltısını edince  apar topar hazırlanıp çıkıyoruz..Supermen
Kreşteyken rahattı orada kahvaltı ediyodu..
Şimdi iştahsız bir çocuğa  sabahın köründe  kahvaltı ettirmek çok zor..ConfusedSabahları ''hadi Murat  geç kalıcaz demekten'' yoruluyorum artık.. Bunu yaşayanlart beni çok iyi anlar..
İnşallah bu sorunları yaşamayızNuke

Düzenleyen sengul - 20 Eyl 2010 Saat 00:22
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2404
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bertobat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 08:06
inşallah canım..........öğretmeni beslenme saatlerine önem veriyordur inşallah............
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esma24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2010 Saat 19:38
benim oğlumda iştahsız aslında iştahsız değildi ama okulu ve öğretmeni sevmiyor sınıf değiştirmek istedik yapmadılar o yüzden çok mutsuz 
bizim öğretmenlerimiz başımızda beklerdi beslenme saatinde beslenme çantamızdakileri hep bitirmek zorundaydık ama şimdi öyle değil öğretmen çıkıp gidiyormuş oğlumun beslenme çantasına koyduklarım öylece geri geliyor yemiyor  :(
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bertobat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2010 Saat 20:19
bende hiç beklemem başlarında......... beslenme ve sağlık klübü gerekli kontrolleri yapar.....beslenme kurallarına uymayanları bana bildirirler..............okulu ve öğretmeni sevmemesi büyük problem.......onunla iletişim kurun ve bu sorunu onun yanında konuşmayın..........öğretmeni ve okulu övün..........aksi hiç bir şey söylemeyin...............etkilenir.........ve ruhen okula inancını yitirir
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esma24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2010 Saat 22:22
okulu fazla arkadaşı olmadığı için sevmiyor öğretmeni de bizim hatamızdan dolayı 
geçenlerde halası okula bırakmaya gitmişti oğlumu öğretmeniyle tartışmışlar hemde bayağı olay olmuş o yüzden öğretmende bize biraz gıcık gitmeye başladı derste sürekli oğlumu azarlıyor hep onu tahtaya kaldırıyormuş  rehber öğretmeniyle konuşmaya gideceğim yarın öğretmeniyle  de görüşüp arayı düzeltmeye çalışacağım of o kadar zor ki 
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
bertobat Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bertobat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ara 2010 Saat 09:41
rehber öğretmene öğretmenle ilgili şikayet belirtmeni tavsiye etmem..........çünkü etik olmaz.........sınıf öğretmeninle direk görüş.........oğlumla ilgili görüşe bilir miyiz de..........arkadaş konusunda sıkıntılarını dile getir ......önerebileceği herhangi bir şey var mı de.........ama kesinlikle tatlı dilli ol.........ara ara git tatlı tatlı konuş problem ortadan kalkar...........çok çok kötü bir durum değilse tabi...........ama halası tartışma durumunda........hakaret vs gibi öğretmeni incetecek sözler söyledi ise...........özür dilemenizi ve meseleyi kapatmanızı tavsiye ederim..........çünkü gene olan sizin çocuğunuza olur...........
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.