2. SINIF ANNELERİ |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Yazar | |
esma24
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Haz 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhabalar
benim oğluşumda ikinci sınıfa başlıyor yine sıkıntılı günler geçen yıl kabus gibiydi aslında akıllı bir çocuk zeki ama çok çekingen arkadaşım yok diye okula uyum sağlayamadı gitmek istemiyor ama bu sene onun için elimden ne geliyorsa yapacağım rehber öğretmenler psikologlar ne yol olsa başvuracağım
inşaallah daha güzel başarılı bir yıl olur tüm çocuklar ve anneler için
|
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım |
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Allah kolaylıklar versin umarım bu yılı sıkıntısız atlatırsınız öğretmeni ve okulu sevmek çok önemli bu yaşta
|
|
sengul
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bizde yarın 2. sınıfa başlıyoruz. Bende heyecanlıyım oğlumda.. Benim sorunumda farklı iştahsız biliyosunuz oğlum. Onu sabahları kahvaltı ettirmek için çok uğraşıyorum, çok zaman alıyo, sağa sola bakıyo,oyalanıyo,......... .... Kahvaltısını etmeden ben hazırlanamıyom. O kahvaltısını edince apar topar hazırlanıp çıkıyoruz..
Kreşteyken rahattı orada kahvaltı ediyodu..
Şimdi iştahsız bir çocuğa sabahın köründe kahvaltı ettirmek çok zor..Sabahları ''hadi Murat geç kalıcaz demekten'' yoruluyorum artık.. Bunu yaşayanlart beni çok iyi anlar..
İnşallah bu sorunları yaşamayız Düzenleyen sengul - 20 Eyl 2010 Saat 00:22 |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
bertobat
Altın Üye Kayıt Tarihi: 03 Şub 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
inşallah canım..........öğretmeni beslenme saatlerine önem veriyordur inşallah............
|
|
esma24
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Haz 2008 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim oğlumda iştahsız aslında iştahsız değildi ama okulu ve öğretmeni sevmiyor sınıf değiştirmek istedik yapmadılar o yüzden çok mutsuz
bizim öğretmenlerimiz başımızda beklerdi beslenme saatinde beslenme çantamızdakileri hep bitirmek zorundaydık ama şimdi öyle değil öğretmen çıkıp gidiyormuş oğlumun beslenme çantasına koyduklarım öylece geri geliyor yemiyor :(
|
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım |
|
bertobat
Altın Üye Kayıt Tarihi: 03 Şub 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende hiç beklemem başlarında......... beslenme ve sağlık klübü gerekli kontrolleri yapar.....beslenme kurallarına uymayanları bana bildirirler..............okulu ve öğretmeni sevmemesi büyük problem.......onunla iletişim kurun ve bu sorunu onun yanında konuşmayın..........öğretmeni ve okulu övün..........aksi hiç bir şey söylemeyin...............etkilenir.........ve ruhen okula inancını yitirir
|
|
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem!! |
|
esma24
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
okulu fazla arkadaşı olmadığı için sevmiyor öğretmeni de bizim hatamızdan dolayı
geçenlerde halası okula bırakmaya gitmişti oğlumu öğretmeniyle tartışmışlar hemde bayağı olay olmuş o yüzden öğretmende bize biraz gıcık gitmeye başladı derste sürekli oğlumu azarlıyor hep onu tahtaya kaldırıyormuş rehber öğretmeniyle konuşmaya gideceğim yarın öğretmeniyle de görüşüp arayı düzeltmeye çalışacağım of o kadar zor ki
|
|
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım |
|
bertobat
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
rehber öğretmene öğretmenle ilgili şikayet belirtmeni tavsiye etmem..........çünkü etik olmaz.........sınıf öğretmeninle direk görüş.........oğlumla ilgili görüşe bilir miyiz de..........arkadaş konusunda sıkıntılarını dile getir ......önerebileceği herhangi bir şey var mı de.........ama kesinlikle tatlı dilli ol.........ara ara git tatlı tatlı konuş problem ortadan kalkar...........çok çok kötü bir durum değilse tabi...........ama halası tartışma durumunda........hakaret vs gibi öğretmeni incetecek sözler söyledi ise...........özür dilemenizi ve meseleyi kapatmanızı tavsiye ederim..........çünkü gene olan sizin çocuğunuza olur...........
|
|
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. ! Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!.. DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..! Huzur Veririm Ama Söz vermem!! |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|