2 Lİ TESTTE YÜKSEK RİSK ACİLLL... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esra4
Üye Kayıt Tarihi: 22 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
Konu: 2 Lİ TESTTE YÜKSEK RİSK ACİLLL... Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 22:19 |
Merhaba arkadaşlar,
biraz önce arkadaşımla görüştüm.2 li testi yüksek risk çıkmış.ense kalınlığı 3mm miş sanırım.Tahlillerde öyle gelmiş.Doktoru profa yönlendirmiş.Oda aynı şeyi söylemiş.İki seçenek sunmuş,plesentadan parça alınıp bakılırsa 3 günde belli olacakmış.Amniyosentez için 4. ay beklenecekmiş.
2 li testte riski yüksk çıkıp ense kalınğıda 3 mm gibi olup sağlıklı bebeğe sahip olan arkadaşlar var mı?
Tahlillerden birini mutlaka yaptıracak ama böyle sonuçlarla sonu güzel olan hikaye duymak istiyoruz.
Acill cevap..
|
|
esra4
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2012 Saat 22:22 |
Bu konuyla ilgili,buna benzer linkler varsa moderatörümüz ekleyebilir mi...
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 00:10 |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3242&title=amniosentez-gerekli-mi
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9037&PN=1&title=11-14-hafta-tarama-testi-ikili-test Geçmiş olsun arkadaşım, bulabildiklerimi eklerim buraya... |
|
sedesa
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 2647 |
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 08:13 |
Ben bir downlu teyzesiyim.... ablamda da ikili testte risk çıktı... testi daha güvendikleri bir yerde tekrarlattılar sonra ayrıntılı ultrasona girdi... sonuç: bebeğinizde böyle bir risk yok.... yeğenim çok tatlı... çok içten gülüyor çok içten seviniyor... sevmemek mümkün değil onları.... ama tabii insan kendisinden sonra ne olur diye endişeleniyor....
duyduğumuz bir sürü hikaye var ama ayrıntılarını çok iyi bilmiyorum... kaç kişiden duydum 2.li testin rikli çıktığını ama bebeğin problemsiz doğduğunu.... ya da hiç risk çıkmayıp ta bebeği downlu doğan 26 yaşındaki arkadaşım...
amniyosentezden sonra belli olup sonlandırılan hamileliklerin anne için çok acı olduğunu duydum ama.... keşke daha önce öğrenilebilse..... Uzmanlar uzmanlıklarını konuşturmuş anlaşılan... üstelik birkaç doktor aynı şeyi söylüyorsa ihmal yüksek sanırım.... çok üzüldüm doğrusu... ama iyi olanı dileyelim biz...Umarım yanılıyorlardır... bu her zaman mümkün....Çok geçmiş olsun arkadaşınıza...
Ge
|
|
esra4
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2012 Saat 12:13 |
teşekkrler kevsercim.
Teşekkürler sedesa
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|