2 gundur uyku halinde |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
emirayfer
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam yuzunde gogsunde ve sirtinda kirmizi noktalar var.. 6.hastalik olabilir mi.. hastaligin son evresi belirtisi mi bu kirmizi noktalar.. yapilmasi gereken birsey var mi..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
1- 6.Hastalik; 2 yasindan buyuklerde OLMAZ....
2- Dokuntuler; asiri ogurtulu kusmalarin arkasindan, bu golgeye kan hucum etmesi ile kilcal damarlardaki catlamalar ve cilt altina ufak kanamalarin olmasi sonucu olur. Kendiliginden gecerler, bir sey yapmak gerekmez. |
|
emirayfer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
|
Kusma olmadi.. yuksek ates 3 gun surdu.. karin agrisi vardi ama ishal yoktu.. ciddi halsizlik ve bacak agrilari devam ediyor.. yani suanda devam eden sikayetlerimiz halsizlik agrilar ve istahsizlik..
2.sorum da su hocam.. ben ogluma ates dusurucu kullanmiyorum cok nadir calpol vermisimdir.. erkek cocuklarda yuksek ates kisirliga yol acabilir gibi birsey var mi..
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yuksek ates ASLA kisirliga yol acmaz.. Asiri sicaga kalmak bile, sadece GECICI olarak, spremlerin hareketini azaltir, o kadar.. Bu konulari eski maillerde cok anlattim, onlari okuyun.
dokuntulerinin bir iki resmini gonderebilirmisiniz? |
|
emirayfer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
|
Suan resim gonderemiyorum malesef hocam.. cok belirgin olmayan pembe yuvarlak lekeler seklinde.. dun basladi bi sabah en coktu aksama dogru azaldi..
bacaklarinda agri, halsizlik, uyku hali var.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|