Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2.gebelik için en uygun zaman
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu2.gebelik için en uygun zaman

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 18>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Konu: 2.gebelik için en uygun zaman
    Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 19:07
merhaba arkadaşlar,ilk bebeğimle beraber bu siteyle tanıştım tam 2,5 sene oldu önümüzdeki günlerde ikinci kez gebe kalmayı istiyorum(öğretmen olduğum için en uygun zaman bu 2 ay) inşaallah 2.bebek doğduğu zaman oğlumla aralarında 3,5 yaş olacak sizce  bu ara iyi mi,fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 8280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nis 2010 Saat 19:38
Canım benim 2 oğlumun arasında 3 yaş var biri 4 biri 1 yaşında bende öğretmenim başlarda biraz yorucuydu ama artık ikiside birbirine alıştı en başlarda büyük oğlum çok kıskanmıştı  ama düşünüyorumda 2 yada 3 yıl sonra birbirlerine arkadaş olacaklar umarım senin için de hayırlısı olur Clown
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 08:55
bende zaman zaman düşünüyorum 2. hamileliği. iki çocuğun yaş arasını fazla açmayın diyenler çok çevremde arkadaş gibi olurlar.hayırlısı olsun canım hakkındaSmile
Yukarı Dön
kerem-irem Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 617
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2010 Saat 09:06
kişiden kişiye değişir ama bence aradaki fark iyi benimkilerin arasındada 4.5 yaştan biraz fazla var kıskançlıklar oluyor ama tecrübeli anne oluyorsunuz bebeğin bakımı çok ağlamayan bir bebek olursa zorlamıyor tabi büyüğü idare etmek çok zor büyüğün ilkokul dönemi başlamadan küçük en az 1 2 yaşında olmalı bence doğru yoldasınız
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2256
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 17:58
Ben bu yaz ikinci çocuğa hamile kalmayı planlıyorum.Aralarında iki yaş olacak tek başıma büyüteceğim zor olacak biliyorum ama herşeyi göze aldım.İş hayatına dönmeden bir tane daha olursa ondan sonra emekli olana kadar çalışırım.Tekrar işten çıkma,çocuğuma kim bakacak.işe geri dönme düşünceleri kafamda olmayacak.Biri ilkokula başlar biri kreşe ben işe.Nasıl ama benim düşüncem bu.
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 19:01
çocuklarımın arasında 3.5 yaş var ara sıra anlaşmazlıkları olsa da iyi geçiniyorlar kavgalarını bile izlemek öyle güzel oluyor ki bazen iki yavru kedi gibi boğuşuyorlar başta biraz zor gelse de birbirlerine alışınca herşey çok güzel gidiyor imkanınız varsa hiç düşünmeyin yapın pişman olmazsınız ben üçüncüyü bile düşünüyorum bu aralar hayırlısı olsun hakkınızda
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4445
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2010 Saat 23:48
benimde oğlum 22 aylık bende 3.5 -4 yaşına girdiğinde ikinci bebeğimi kucağıma almak istiyom nasip kısmet tabiki
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 855
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 11:03
benım kızımda 4'5 yaşında bende yaz bıtımınde duşunuyorum benımkının arasında allah izin verirse bır manı olmassa 5'5 bucuk olacak :hayırlısı olsun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 18>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.