Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 2 Aydır Geçmeyen Burun Tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum2 Aydır Geçmeyen Burun Tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semaerkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: 2 Aydır Geçmeyen Burun Tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 21:37
Hocam 8 aylık kızımın 2 ayı aşkın süredir geçmeyen burun tıkanıklığı ve öksürüğü var. Sadece sizin grip için tavsiye ettiklerinizi uyguladım ama yine de devam etti. Kbb uzmanına götürdüm kulaklarını çok kaşıyodu, doktor kulak nezlesi dedi artık kulaklarının içini bana da gösterdi resmen kabuktan sapsarı bir tabaka vardı ama gerçekten de çocuğun eli hep kulağında.. Otimisin damla verdi ama bunun sebebi bence alerjik dedi. Alerji doktoruna git dedi.

Alerji doktoruna gittim. Süt, buğday, yumurta sarısı bakıldı çıkmadı bişey. Ailede alerjik astımlı hasta var. Halaları hep alerjik bünyeli. Doktor ventolin ve singulair verdi. Ben bunları kulllanmadan önce çocuk doktorumuza gittim. O ilaçlar kortizon içeriyo kullanma dedi. Ben 2 aydır 20 kutu serum fiZyolojik bitirdim bir sonuç alamadım doktorumuz sprey şeklindekinden verdi. Zaditen damla 2 kere 10 damla ve günde 3 kere yarın ölçek sekrol verdi. 5 gündür kullanıyorum. Gelişme yok. Burun tıkalı, göğüs dolu, hırıltı var, balgam çıkarmak istiyo çıkaramıyo. Bal limon cold mix her gün veriyorum. Çocuk bütün gece öksürmekten uyuyamıyo, burnu sürekli akıyo ve sürekli kapalı, kulağını elleyince rahatlıyo. Kaç doktor gezdik perişan olduk ne olur bi çözüm önerin... Son çare her zamanki gibi sizsiniz...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kas 2013 Saat 23:54
Ne demisler; "Klavuzu kargadan olanin, burnu b.k dan cikmazmis...
Butun bu "Hata zinciri" o ilk gittiginiz, uckagitci KBB doktoru ile basladi..
1- O kulak yolunda gordukleriniz: Kulak kirleridir. DURUST BIR DOKTOR OLSA ONLARI BIR ZAHMET TEMIZLERDI...
2- Allerji doktoru; en anasinin gozu olani... Kasim ayinda, hangi "bugday polenine" test yapiyor!!! Bugday 10 cm topragin altinda, bazi yerlerde de topragin ustunde, bir 10cm daha "kar kalinligi" var... Birde bu aptalca islemlere avuc dolusu paralar dokuyorsunuz...
3- 8aylik bir cocukta Allerji testleri yapmasida baska bir sahtekarlik yontemi...
4- Cocuk doktorunuz, belki iyi niyetli ama o ilaclar kortizon degil Allerji ilaclari ihtiva ediyor. Dogru, en az onlar kadar cocugunuza zarar verirler.. Biraz daha okumasi, ogrenmesi gerekli...
5- Tabiiki o ilaclarla bir gelisme olmayacak... Onlari iyilessin diye degil, daha kotu olsun, bir daha gelsin diye verdiler..
Verilen hicbir ilaci kullanmayin, banyolardan sonra, kulaklarini "serce parmaginizin" gittigi yere kadar silin. Serum fiz, etkili olmuyorsa; Iliadin ped. damla kullanin.. Eski maillere bakin.   

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Kas 2013 Saat 23:56
Yukarı Dön
semaerkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2013 Saat 07:19
Sağolun hocam bugün illadin başlıcam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.