Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 16 aylık kızım ve kakası hem koyu yeşil :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum16 aylık kızım ve kakası hem koyu yeşil :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ebrupektasfb Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ebrupektasfb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 16 aylık kızım ve kakası hem koyu yeşil :((
    Gönderim Zamanı: 09 May 2016 Saat 10:45
Merhaba Hocam ,

Öncelikle başınız sağ olsun , Allah sabır versin :(
Hocam daha önceki yanıtlarınızda sorumun cevabını aradım ancak emin olamadığım için tekrar sormak zorunda kaldım lütfen bana yardım edermisiniz?
13-01-2015 doğumlu bir kızım var.. İlk doğduğunda 10 gün yoğun bakımda kaldı sepsis teşhisi kondu çok şükür atlattık.Daha sonra kızımda inek sütü alerjisi çıktı ve ben yaklaşık 10 ay diyet yaptım.11 aydan sonra sanırım atlattık kızım artık peynir , süt vs yiyor inek sütü bir kere denedim hafif ağız etrafında kızarıklı oldu ve şuan tekrar denemedim.Ancak hocam kızmın kakası devamlı koyu yeşil kına renginde. Hardal rengi olduğunu çok az gördüm diyebilirim..Demir seviyesi düşüktü uzun süre hatta halen ferrum kullanıyoruz. Hatta bir ara çok fazla ağlarken katılıyordu ve elleri devamlı soğuktu demir eksikliğinden olabileceğini söyledi doktorumuz..en son kan sayımımız normal demir depolarımız dolu çıkmıştı ancak halen demir kullanmaya devam ediyorum çünkü kızım köfte vs yemiyor.Hocam neden kakası normal renkte değildir , bir rahatsızlık ya da alerjisi devam ediyor olabilir mi? Bana yardımcı olup yönlendirirseniz çok sevinirim.

Hayırlı günler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120471
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2016 Saat 18:55
Demir ilaci aldigindan, kaka rengi farkli..
Demir ilacini birakin. Eti baska sekillerde (lahmacun, doner, sucuk v.s.) vermeyi deneyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.