|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nurcan.odtu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan.odtu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2015 Saat 15:26 |
hocam merhaba..23 aylık oğlum var, 11 kilo 84 cm..1,5 ay önce ishali başladı, ha geçer de geçer bir türlü geçmedi, arada düzelir gibi olsa da bu güne kadar devam etti.günde 3-4, 5-6 kez yaptı. kakayı her şekilde ve renkte gördüm.mukuslu, cıvık, sindirilmemiş gıda. sarı, yeşil, siyaha yakın.hala emziriyorum.bu arada aynı dönemde döküntü de oldu.ilki çok ciddi oldu, heryerinde çıktı ve baya ilerledi.daha sonra yine azar azar çıkmaya devam etti..en son dayanamadım ve çocuk doktoruna götürdüm..kaka ve kan tahlili istedi, hepsi normal hiç bir şey çıkmadı.enterogermina diye bi takviye edici gıda verdi.bir hafta kullanın geçmezse ileri tetkikler yapalım dedi..mesela çölyak testi yapalım, ya da başka bir şey alerjisi olabilir dedi.kafam karışık.eski maillerinizi de okudum..lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN: Hicbir Turk doktorunun bu konuda diyecegi hicbir seye inanmayin...
1- Dogum kilosunu yazmamissiniz.. Eger premature dogdu ise, bu kilo normaldir.. 2- Benim her zaman anlattigim gibi besleyin. En az 600ml sut/sutlu gida , 1 kofte kadar etli gida ve bir parca meyva. 3- Gunde 1 defa, Festal drajeyi havanda ezip, 3 defada yemeklerine katin. 1 hafta sonra sonucu yazin. Biraz eski mailleri okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Eyl 2015 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
nurcan.odtu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağu 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurcan.odtu
hocam üzülerek söylüyorum ki, 4 kilo doğdu.festal drajeyi kaka problemi için önerdiniz galiba..peki dökünütüler de bununla mı ilgili..yoksa başka bir sorunumuz olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaci kullanin, 1 hafta sonra sonucu yazin.. Bu usul; bir suru zahmetli ve pahali tetkiklerden daha kisa surede cevap verir ve daha ucuz ve guvenilirdir. Sonucu ona gore soyleyecegim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|